igazad van sportfogadást is csak feszes bankroll managmentel lehet csinálni, hogy ne legyen csőd. Amúgy vasárnap tényleg sok papírforma volt egy ismerősöm 11 mérkőzést talált el kötésben. Utolsó meccsen a Juventuson volt reszketés, de bejött bevonzotta a sikert a 91. percben
nem hiszek a sportfogadó prokban, de ez lehet csak az én csőlátásom és ha valaki felnyitja a szemem, akkor átértékelem. de: abban 100% biztos vagyok, h ha vki 230ezerben fogad, akkor több, mint 23 millájának kell lenni a sportfogadó rollnak (ha 100 "BI"-t nézünk). és ebben az esetben ha veszt, nem sír az illető. a sírás oka tehát, hogy egy függővel van dolgunk és ez szerintem nevetséges meg az is, hogy közhírré teszi.
Tróger napja volt :( AA vs AA - Eric Lindrgren vs Andy Bloch - YouTube
Gyuribá is érezte a foadást :)
Hű gyerekek, azért nem kell mindenben olyan mélységet keresni, mintha Tolstoy művet elemeznénk! Szórakozásból fogadok hétvégente. Nem jött, hagy dühongjek már! Saját hülyeségen nem "ér" dühöngeni, vagy mi van?! Azt a példamutató krva életbe! :)
nem hiszek a sportfogadó prokban, de ez lehet csak az én csőlátásom és ha valaki felnyitja a szemem, akkor átértékelem. de: abban 100% biztos vagyok, h ha vki 230ezerben fogad, akkor több, mint 23 millájának kell lenni a sportfogadó rollnak (ha 100 "BI"-t nézünk). és ebben az esetben ha veszt, nem sír az illető. a sírás oka tehát, hogy egy függővel van dolgunk és ez szerintem nevetséges meg az is, hogy közhírré teszi.
Hű gyerekek, azért nem kell mindenben olyan mélységet keresni, mintha Tolstoy művet elemeznénk! Szórakozásból fogadok hétvégente. Nem jött, hagy dühongjek már! Saját hülyeségen nem "ér" dühöngeni, vagy mi van?! Azt a példamutató krva életbe! :)
53/31 bálna, nem tudsz akkorát emelni, hogy dobjon, és persze hogy esik neki hogy ba..ná szájba a k.va anyját
$0.02/$0.04 No Limit Holdem
PartyPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Motzko1 ($8.20) 205bb
UTG+1 Ciel de Loire ($2.86) 72bb
CO bilgrau66 ($5.08) 127bb
BTN CDose79 ($4.93) 123bb
SB samseaborn ($15.20) 380bb
BB mclaudiu ($4.66) 117bb
Pre-Flop: ($0.06, 6 players) samseaborn is SB :ah: :ac:
4 folds, samseaborn raises to $0.16, mclaudiu calls $0.12
Flop: :4h: :9h: :td: ($0.32, 2 players)
samseaborn bets $0.31, mclaudiu calls $0.31
Turn: :as: ($0.94, 2 players)
samseaborn bets $0.90, mclaudiu calls $0.90
River: :kc: ($2.74, 2 players)
samseaborn bets $2.61, mclaudiu goes all-in $3.29, samseaborn calls $0.68
Final Pot: $9.32
samseaborn shows
:ah: :ac:
mclaudiu shows
:qh: :jd:
mclaudiu wins $8.86 (net +$4.20)
samseaborn lost $4.66
*****on le bő nyállal a tetves kikúrt mocskos **** partypoker, amikor kétezerhátszázadjára rakom be 75%+-al top3 stackért, de még egy tetves ***** all int nem nyertem, és kikúrt ITM-et nem csináltam fél éve. Nem lennék meglepve, ha ez az inkompetens mocskos ****** csürhe elcsalná a tornákat is, h rohadnának telibe!!!