jefffryys
Válasz jefffryys kommentjére
2014. jan. 4. 0:27

Péntek este van, fullt mindenkinek!!!!!
Megbaszta már az a jó büdös ***** úristen.

d-_-b
Válasz pethetiti kommentjére
2014. jan. 4. 0:58

Miért neked nem csal?

Mégis mi érdeke lenne egy teremnek csalni?

Lordtebeli
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. jan. 4. 7:09

Jefrys az mar boven szombat! ;)

kry
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 4. 20:20

The Big $109 Sat [Rd3] 800 FPP [Hyper-Turbo]

Az előző leosztásban timebankolok kiültet, közben nyomom a többi versenyt, mire visszajövök előttem emel én all in vagyok, klikkelek a visszaülésre, ezek után all in kerülnek én pedig kiestem.
Ugyan ezen a HT versenyen már előfordult, hogy a kiült BB
elvert úgy hogy b@szott visszaülni!! Na most akkor hogy van ez?! Ha nyerek, akkor sem nyerek?! vayg mif@sz van??!

A 80/20 akat pedig 10-20% ban nyerem, szóval Iván elbújhat mellettem! :))

[POKERHANDREPLAYS]5599055[/POKERHANDREPLAYS]

jefffryys
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 5. 1:46

Jefrys az mar boven szombat! ;)

Lefekvésig tart a nap. :-)
Tehát ma volt szombat. Próbáltam értelmes téten játszani, megyegetett, mígnem squeezelt potban nem volt jó a QQ KQ9 floppon, hogy is lett volna. Itt súlyos hibát követtem el, nyilvánvaló volt, hogy benyomták a gombot, de folytattam sajnos. Shortie button limp/allinje ellen sem volt jó a QQ, meg egy AK ellen sem, meg a türnölt 4-es set sem flop körcsekk után, de hálisten turn/river check/callolt a cápa a foppolt 2. nut flössével. De ez a normális, mindenkinek ugyanígy jár a lap, ilyen a póker, ilyen a véletlen osztás 52 lapból, és ezekkel együtt kell plusszolni.

mikki86
2014. jan. 5. 3:21

És igen *******, megint menjen el 4 darab 95-5 allin egy sessionben! Persze csak 5BI-vel vagyok EV alatt, mert egy 1%-os allint azért csak behúztam.

jefffryys
Válasz mikki86 kommentjére
2014. jan. 5. 14:05

Új nap, új remények: nem megy le 200hand, de T9 AT-be KQJ-n, és flöss nagyobba már belenéz. Nem hiszi el senki, még én sem, de csal ellenem a PS.

AK AA-ba, AK V JJ bukik. 350 hand 4 cooler.

dan9304
2014. jan. 5. 14:12

best of Meszoly.mpg - YouTube

jefffryys, hát miért nem váltotok bazmeg? :D

Koszka9999
Válasz dan9304 kommentjére
2014. jan. 5. 14:19

haha, ez 100adjára is óriási :D

jefffryys
Válasz dan9304 kommentjére
2014. jan. 5. 15:02

Miért? Ez így normális. Máshol is 52 lapból osztanak véletlenszerűen, miért lenne bármi más?
Biztos gyenge vagyok mentálisan, meg segghülye konteós, de legalábbis annyira szar a játékom, hogy ellenem fordítva el lehet dobni ezeket.

Gondolom úgy vagyok, mint a kiöregedőben lévő sportoló, akinek vissza kellene már vonulnia, de még kapálódzik, nem bírja belátni, hogy eljárt fölötte az idő.

Élő ügyfélszolgálat