Lecso10-nek teljesen igaza van. Az agyhalott játékosok teljesen felkavarják a variancia állóvizében már-már leülepedett fekáliát. Emiatt néha kiárad a szartenger, de erre találták ki a mi árvízi védművűnkent: BR management.:)
@jeffryss Amúgy nekem volt már olyan pénteki napom, ami szinte rekord nap volt(nyerő), csak hogy megnyugtassalak :)
Lecso10-nek teljesen igaza van. Az agyhalott játékosok teljesen felkavarják a variancia állóvizében már-már leülepedett fekáliát. Emiatt néha kiárad a szartenger, de erre találták ki a mi árvízi védművűnkent: BR management.:)
Több sz.r lappal támadó ellenfél többször fog lejavulni, ez ennyi.
Nem úgy lenne logikus, hogy "több sz'r lappal támadó ellenfél többször fog kifizetni" ?
Persze, valamiért ( ... ) mégis a "többször fog lejavulni" az igaz.
Na a hónap eddigi legsikeresebb napja volt a mai mindössze 3 órát vett igénybe. Nemcsalik nekem hétvégén. :rolleyes:
Agyonvertek ma is.
Szerintem könnyebb mondogatni, hogy csalnak ellenem mint beismerni a hibát vagy azt, hogy a poker egyszerüen ilyen. 1001 helyzet elöfordulhat, kezdve ott hogy az ellenfél lehet teljesen blöffön van vagy AA van nála. utolso 2 lapnak is bármi leeshet. Bármi elöfordulhat! Az ilyen dolgok miatt sokan beleroppannak ebbe a játékba..
Visszaülök, 150 hand alatt 3 AA meghal.
Én beismerek mindent, nem vagyok egy nagy játékos. Valószínüleg úgy szar minden, amit csinálok, ahogy van. Csak ne mindig hétvégén derüljön ki, fisheknek látszók elleni coolerekből.
(Közben sikerült 3as allin menni KK-val QQ és AJ ellen. Nem nyertem persze.)
jefffryys, esküszöm miattad érdemes olvasni ezt a fórumot :D