És igen, 12BI-vel EV alatt 1 sessionben, megvan az új rekord, gz Everest! A tegnapelőtti 8-as különbség után úgy látom rekordhónapnak nézünk elébe, bár a januári 25 után azt hittem fel van adva a lecke.
a szájbaba..tt rukva anyját a sok mákos hjülyének meg az erengének. hogy egy flipet sem tudok behúzni, az rendben van, hogy a 70/30-ból nyolcat buktam sorban elölről, ez még csak szívás, hogy a majom adja az airrel, és bejön neki az 5-10% minden egyes esetben, amikor allin kerülök, az már sok. ha meg hátulról teszem be (30/70 vagy 40/60), akkor egyszer sem esik nekem, hogy rohadjon meg az összes ****
na most már jobb
Nem szoktam ide írni, de most rendesen felqrta az agyam a pukerstars. Eddig újra és újra adtam neki egy esélyt, de ennek vége... Egész múlt hónapban szétszopatott coolerekkel és szétmákoltak az agyhalottak, a játékom is szétesett, így már kínomban visszaléptem microra tiltelni/önbizalmat gyűjteni, de csak nagyobb dózisban dobta a fekáliát az arcomba, 20 perc leforgása alatt buktam 3 pre allint overpárral kisebb pár illetve 89s és T7o (mindkettő callolta az allint), na jó mondom ne erőltessük, bepipálom a sitoutot mindenhol, de az utolsó nagyvak előtt persze még allin kerülök 3betpotban AKval színhúzóval és 2 overrel kisebb színhúzó ellen, amihez riveren kap egy sz*ros párt, ezután jött a nap megkoronázása, top settel allin kerülök Axs flösshúzó és AA ellen, turnön fullosodok, elkönyvelem hogy legalább 2 beülő visszajön, erre AA-nak riveren bedurran az 1 outja... Nem is a bukott pénz zavar, a fenti partik kb összesen tesznek ki egy beülőt nl50-en, csak ez a tehetetlenség, hogy hétvégén ha összecsinálod magad akkor sem lehet nyerni, évekig játszottam itt, mindig ugyanaz a nóta, amit hét közben összekapirgál az ember azt hétvégén és/vagy az épp aktuális stellar rewards utolsó 5%-ában kamatostul visszaveszi egy session alatt. Nyilván stop loss kéne meg tilt management, de nem bírom ki hogy ne játsszak egész hétvégén. Beteg az egész szoftver, beteg az is aki készítette. Köszi ps, egy élmény volt, rohadjon szét a szerverparkod...
Nem szoktam ide írni, de most rendesen felqrta az agyam a pukerstars. Eddig újra és újra adtam neki egy esélyt, de ennek vége... Egész múlt hónapban szétszopatott coolerekkel és szétmákoltak az agyhalottak, a játékom is szétesett, így már kínomban visszaléptem microra tiltelni/önbizalmat gyűjteni, de csak nagyobb dózisban dobta a fekáliát az arcomba, 20 perc leforgása alatt buktam 3 pre allint overpárral kisebb pár illetve 89s és T7o (mindkettő callolta az allint), na jó mondom ne erőltessük, bepipálom a sitoutot mindenhol, de az utolsó nagyvak előtt persze még allin kerülök 3betpotban AKval színhúzóval és 2 overrel kisebb színhúzó ellen, amihez riveren kap egy sz*ros párt, ezután jött a nap megkoronázása, top settel allin kerülök Axs flösshúzó és AA ellen, turnön fullosodok, elkönyvelem hogy legalább 2 beülő visszajön, erre AA-nak riveren bedurran az 1 outja... Nem is a bukott pénz zavar, a fenti partik kb összesen tesznek ki egy beülőt nl50-en, csak ez a tehetetlenség, hogy hétvégén ha összecsinálod magad akkor sem lehet nyerni, évekig játszottam itt, mindig ugyanaz a nóta, amit hét közben összekapirgál az ember azt hétvégén és/vagy az épp aktuális stellar rewards utolsó 5%-ában kamatostul visszaveszi egy session alatt. Nyilván stop loss kéne meg tilt management, de nem bírom ki hogy ne játsszak egész hétvégén. Beteg az egész szoftver, beteg az is aki készítette. Köszi ps, egy élmény volt, rohadjon szét a szerverparkod...
a leggusztustalanabb amikor egy 10k+ nevezős versenyen 40 főnél 30 leosztáson keresztül nem kapsz 10es magasnál jobb lapot, majd 7BB-t végre kisvakból be tudsz tenni A magassal és egy J4 kettéhasít és 32.ként kitörölheted a ... az apróval :D
Sajnos tapasztalatom hasonló!!
Én is így jártam hétvégén, mindegy volt milyen lappal és téten tiszta bukó! Sajna ez nem tudom miért van, mert hét közben tényleg megy a játék, de a hétvége az valami őrület, mintha mindenki agylövést kapna és sz.r, f.s lapokkal is játszanak.
És pont összekeveredtem egy magyarral egy 45 fős sng-n chateltünk és neki is hasonló szériája volt!
Tudom mindíg mondjátok, hogy ez a variancia, meg tilt, meg tudja a bánat még mi, de ez akkor is furcsa!!
f.ck pokerstars!!!
ha ennyien sz*punk hétvégén, akkor vigasztaljon a tudat hogy valakiknek nagyon adja :)
Ja és még egy furcsaság a ps-en. Nem tudom mekkora az esélye egy póker leesésének az asztalra, de nekem hétvégén a 8 versenyből amire neveztem mind 45 fős sng 5 versenyen is kaptam pókert, mintha ezzel csalna a terem, hogy itt milyen jó, mert potyognak a pókerek!!
Mindenesetre fura egy picit!!
Hát gyerekek mondjon már nekem valaki egy termet hova érdemes menni, ahol nem ez megy!! Nem akarom én agyon nyerni magam csak egy folyamatos profitot termelni, nem ebből élek de azért élvezzem már kicsit a játékot!!
Hát gyerekek mondjon már nekem valaki egy termet hova érdemes menni, ahol nem ez megy!! Nem akarom én agyon nyerni magam csak egy folyamatos profitot termelni, nem ebből élek de azért élvezzem már kicsit a játékot!!