kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2014. aug. 31. 17:02

Vagy bármilyen más bubija, 23/11-es vpip/pfr-el, ráadásul orosz is. Mindegy, már lenyugodtam. :)

Az a baj, hogy a Jx-ek közül is csomó ver. Egyébként ezen a száraz flopon én kisebbet c betelnék.

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. aug. 31. 18:46

Az a baj, hogy a Jx-ek közül is csomó ver. Egyébként ezen a száraz flopon én kisebbet c betelnék.

Flopon úgyanígy cbetelnék de a turn-ön már hülyeség volt. Turn-ön simán callolok, utána riveren lehet dobnék ha úgy itélem meg. Sajnálom azért, mert nem ment rosszul idáig, de majd holnap újra támadunk! ;)

jacsapoker
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. aug. 31. 21:11

Évek óta indulok szinte minden allines versenyen PS. Sose nyerek 1$ se:(

main is 1: 7ez hogy pénzbe érjek, persze hogy nem:)

VTomi24
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. aug. 31. 23:05

Évek óta indulok szinte minden allines versenyen PS. Sose nyerek 1$ se:(

main is 1: 7ez hogy pénzbe érjek, persze hogy nem:)

Én meg ma nyertem éppen 6 dodót rajta és nem is játszom évek óta, akkor lehet, hogy én a nyerő kalapba kerültem?:))

jacsapoker
2014. szept. 5. 19:26

6 unreal hand és elszedi minden pénzem. felvettem videóra, majd felteszem. Mind 85% feletti nyerési esély flopon. Elég jónak érzem magam omahán, de ez a szar terem már megeszi az életem! Na most töröltettem az accountom ezen a szar PSen.

lecso10
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 6. 16:54

Ez a hand mindent elmond az utóbbi hónapjaimról, egyszerűen ez megy folyamatosan,h csak sz.pok és sz.pok! 26/8-as orosz, tudtam,h mindennel végig tolná, így időt akartam spórolni és rátoltam. A floppon már egyértelmű volt.

No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

kertitorp
2014. szept. 6. 17:10

Nézd meg HM vagy PT-ben a net won chips és a chips ( EV adjust ) milyen lehetséges különbséget mutat. Ha közel egyenlő, akkor igazából nincs gond, a tudásod szintjén vagy. Ha elcsúszott EV alá, előbb vagy utóbb vissza áll. Én is ezzel nyugtatom magamat, mert jelenleg 5,5 millió chippel vagyok EV alatt, és már várom a nagy kitörést, amit a maják kb október-november tájékára jósoltak meg.:)

lecso10
2014. szept. 6. 19:14

Nézd meg HM vagy PT-ben a net won chips és a chips ( EV adjust ) milyen lehetséges különbséget mutat. Ha közel egyenlő, akkor igazából nincs gond, a tudásod szintjén vagy. Ha elcsúszott EV alá, előbb vagy utóbb vissza áll. Én is ezzel nyugtatom magamat, mert jelenleg 5,5 millió chippel vagyok EV alatt, és már várom a nagy kitörést, amit a maják kb október-november tájékára jósoltak meg.:)

kertitorp
2014. szept. 6. 19:23

Ez nem sok különbség, a hand szám is kevés. Amit én írtam az 1,1 millió leosztás alatt gyűlt össze.

lecso10
2014. szept. 6. 19:34

Ez nem sok különbség, a hand szám is kevés. Amit én írtam az 1,1 millió leosztás alatt gyűlt össze.

Olyan nagy gond nincs,m a flipek is nagyjából 50-50 jönnek stb, csak abból kezd elegem lenni,h vagy shortstack-ként érkezek ft-re, vagy ft- előtt ha normális stackem van, akkor meg az ilyen oroszok végeznek ki. Mtt-n ennyiből jobb szerintem,h ott ft előtt azért jobban meggondolják a dolgokat mielőtt lecallolnak Q9o-al 40bb-vel.

Élő ügyfélszolgálat