Vagy bármilyen más bubija, 23/11-es vpip/pfr-el, ráadásul orosz is. Mindegy, már lenyugodtam. :)
Az a baj, hogy a Jx-ek közül is csomó ver. Egyébként ezen a száraz flopon én kisebbet c betelnék.
Évek óta indulok szinte minden allines versenyen PS. Sose nyerek 1$ se:(
main is 1: 7ez hogy pénzbe érjek, persze hogy nem:)
Évek óta indulok szinte minden allines versenyen PS. Sose nyerek 1$ se:(
main is 1: 7ez hogy pénzbe érjek, persze hogy nem:)
6 unreal hand és elszedi minden pénzem. felvettem videóra, majd felteszem. Mind 85% feletti nyerési esély flopon. Elég jónak érzem magam omahán, de ez a szar terem már megeszi az életem! Na most töröltettem az accountom ezen a szar PSen.
Ez a hand mindent elmond az utóbbi hónapjaimról, egyszerűen ez megy folyamatosan,h csak sz.pok és sz.pok! 26/8-as orosz, tudtam,h mindennel végig tolná, így időt akartam spórolni és rátoltam. A floppon már egyértelmű volt.
No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Nézd meg HM vagy PT-ben a net won chips és a chips ( EV adjust ) milyen lehetséges különbséget mutat. Ha közel egyenlő, akkor igazából nincs gond, a tudásod szintjén vagy. Ha elcsúszott EV alá, előbb vagy utóbb vissza áll. Én is ezzel nyugtatom magamat, mert jelenleg 5,5 millió chippel vagyok EV alatt, és már várom a nagy kitörést, amit a maják kb október-november tájékára jósoltak meg.:)
Nézd meg HM vagy PT-ben a net won chips és a chips ( EV adjust ) milyen lehetséges különbséget mutat. Ha közel egyenlő, akkor igazából nincs gond, a tudásod szintjén vagy. Ha elcsúszott EV alá, előbb vagy utóbb vissza áll. Én is ezzel nyugtatom magamat, mert jelenleg 5,5 millió chippel vagyok EV alatt, és már várom a nagy kitörést, amit a maják kb október-november tájékára jósoltak meg.:)
Ez nem sok különbség, a hand szám is kevés. Amit én írtam az 1,1 millió leosztás alatt gyűlt össze.
Ez nem sok különbség, a hand szám is kevés. Amit én írtam az 1,1 millió leosztás alatt gyűlt össze.