kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2014. szept. 6. 21:19

Olyan nagy gond nincs,m a flipek is nagyjából 50-50 jönnek stb, csak abból kezd elegem lenni,h vagy shortstack-ként érkezek ft-re, vagy ft- előtt ha normális stackem van, akkor meg az ilyen oroszok végeznek ki. Mtt-n ennyiből jobb szerintem,h ott ft előtt azért jobban meggondolják a dolgokat mielőtt lecallolnak Q9o-al 40bb-vel.

Igen ezek idegesítőek szoktak lenni, de nem szabad sokáig kiakadni rajtuk. Nemrég előfordult, hogy egy multi entry verseny utolsó két asztalán lettem 10. és 11. Nem dobott fel az öröm, de ez van. Átnéztem a kérdéses helyzeteket, de most se csinálnám másképp, így alakult, legközelebb majd lesz jobb helyezésem is.

Borsodpro
2014. szept. 7. 0:36

Ez a hand mindent elmond az utóbbi hónapjaimról, egyszerűen ez megy folyamatosan,h csak sz.pok és sz.pok! 26/8-as orosz, tudtam,h mindennel végig tolná, így időt akartam spórolni és rátoltam. A floppon már egyértelmű volt.

No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

nice push nice call :) gl ps rng

VTomi24
2014. szept. 7. 7:47

Ez a hand mindent elmond az utóbbi hónapjaimról, egyszerűen ez megy folyamatosan,h csak sz.pok és sz.pok! 26/8-as orosz, tudtam,h mindennel végig tolná, így időt akartam spórolni és rátoltam. A floppon már egyértelmű volt.

No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

A Te tanácsodra nem írogatok a dühöngőbe, de tegnap én egy szingapúri idiótába botlottam bele aki 7664 asztalon reraise all in ment ellenem 84o-val és kapta a 4-est riverre(nálam 99 volt és biztos voltam benne, hogy elöl vagyok), ezek után pár játszmával később QQ-val slow playeltem KQ2 szivárvány floppon hívott is ahogy kell jött is neki az A és J10-el ejtett ki. Rákerestem - ez volt neki idén az ötödik versenye, f.szom az RNG-be.

lecso10
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. szept. 7. 11:23

A Te tanácsodra nem írogatok a dühöngőbe, de tegnap én egy szingapúri idiótába botlottam bele aki 7664 asztalon reraise all in ment ellenem 84o-val és kapta a 4-est riverre(nálam 99 volt és biztos voltam benne, hogy elöl vagyok), ezek után pár játszmával később QQ-val slow playeltem KQ2 szivárvány floppon hívott is ahogy kell jött is neki az A és J10-el ejtett ki. Rákerestem - ez volt neki idén az ötödik versenye, f.szom az RNG-be.

Nos, akkor erre a hétre ennyi elég is volt. :) Az ellen 51/8-as kolumbiai.

No Limit Texas Hold'em Hand, 200/400, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

VTomi24
2014. szept. 7. 12:33

Ezt nem dobhatta el már bent volt neki egy nagyvakja:)) Amúgy elég agresszív move volt tőled nem?

kertitorp
2014. szept. 7. 13:15

Egyszínű lapot nem dobhat el.:)

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. szept. 7. 13:53

Ezt nem dobhatta el már bent volt neki egy nagyvakja:)) Amúgy elég agresszív move volt tőled nem?

Ült utánam még 2 agro pali is, ezért toltam be 20Bb-t.

Egyszínű lapot nem dobhat el.:)

Most futás közben rájöttem a megoldásra. Egyszerűen az "ilyenek" ellen max a stackem 50%-t fogom kockáztatni, valamint pusholni is a pp-k közül 99+-al fogok.
Ez lesz holnaptól, jövőhéten kiderül van e értelme. ;)

kertitorp
2014. szept. 7. 14:04

Most futás közben rájöttem a megoldásra. Egyszerűen az "ilyenek" ellen max a stackem 50%-t fogom kockáztatni, valamint pusholni is a pp-k közül 99+-al fogok.

Lehet olyanon gondolkozni, hogy egy adott helyzetben egy adott ellenfél ellen lesz e nagyobb + EV-s move. Itt a push teljesen jó volt, de jó lehet a varianciát csökkenteni egy 3 bb-s izolálás is, majd kis c bet flopon. De ez csak akkor merülne fel, ha mögöttem nem callolgató ellenfelek ülnek, mert ez esetben jobb a push.

VTomi24
2014. szept. 7. 14:18

Ha nem limpel simán csak minraiselsz és a két agro akkor is ott lesz, persze utólag könnyű okoskodni, valszeg Te érezted az asztal dinamikáját és a játékosok agresszivitását jobban mint mi így madártávlatból:)

lecso10
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. szept. 8. 8:28

Nos, akkor minden megy a régi kerékvágásban tovább majd ezen a héten is. ;)
No Limit Texas Hold'em Hand, 250/500, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Élő ügyfélszolgálat