Olyan nagy gond nincs,m a flipek is nagyjából 50-50 jönnek stb, csak abból kezd elegem lenni,h vagy shortstack-ként érkezek ft-re, vagy ft- előtt ha normális stackem van, akkor meg az ilyen oroszok végeznek ki. Mtt-n ennyiből jobb szerintem,h ott ft előtt azért jobban meggondolják a dolgokat mielőtt lecallolnak Q9o-al 40bb-vel.
Ez a hand mindent elmond az utóbbi hónapjaimról, egyszerűen ez megy folyamatosan,h csak sz.pok és sz.pok! 26/8-as orosz, tudtam,h mindennel végig tolná, így időt akartam spórolni és rátoltam. A floppon már egyértelmű volt.
No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ez a hand mindent elmond az utóbbi hónapjaimról, egyszerűen ez megy folyamatosan,h csak sz.pok és sz.pok! 26/8-as orosz, tudtam,h mindennel végig tolná, így időt akartam spórolni és rátoltam. A floppon már egyértelmű volt.
No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
A Te tanácsodra nem írogatok a dühöngőbe, de tegnap én egy szingapúri idiótába botlottam bele aki 7664 asztalon reraise all in ment ellenem 84o-val és kapta a 4-est riverre(nálam 99 volt és biztos voltam benne, hogy elöl vagyok), ezek után pár játszmával később QQ-val slow playeltem KQ2 szivárvány floppon hívott is ahogy kell jött is neki az A és J10-el ejtett ki. Rákerestem - ez volt neki idén az ötödik versenye, f.szom az RNG-be.
Nos, akkor erre a hétre ennyi elég is volt. :) Az ellen 51/8-as kolumbiai.
No Limit Texas Hold'em Hand, 200/400, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Nos, akkor erre a hétre ennyi elég is volt. :) Az ellen 51/8-as kolumbiai.
No Limit Texas Hold'em Hand, 200/400, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ezt nem dobhatta el már bent volt neki egy nagyvakja:)) Amúgy elég agresszív move volt tőled nem?
Egyszínű lapot nem dobhat el.:)
Ült utánam még 2 agro pali is, ezért toltam be 20Bb-t.
Most futás közben rájöttem a megoldásra. Egyszerűen az "ilyenek" ellen max a stackem 50%-t fogom kockáztatni, valamint pusholni is a pp-k közül 99+-al fogok.
Ez lesz holnaptól, jövőhéten kiderül van e értelme. ;)
Ült utánam még 2 agro pali is, ezért toltam be 20Bb-t.
Most futás közben rájöttem a megoldásra. Egyszerűen az "ilyenek" ellen max a stackem 50%-t fogom kockáztatni, valamint pusholni is a pp-k közül 99+-al fogok.
Ez lesz holnaptól, jövőhéten kiderül van e értelme. ;)
Nos, akkor minden megy a régi kerékvágásban tovább majd ezen a héten is. ;)
No Limit Texas Hold'em Hand, 250/500, lecso10 | BOOM! Hand Replayer