NovaTerra
Válasz Yomb1e kommentjére
2014. nov. 5. 11:52

Nem értek az MTT-hez. A kérdésem az, hogy ilyen ellenfelek ellen a majdnem fél pot bet flopon az nem kevés?

kertitorp
2014. nov. 5. 12:05

Ha tudod, hogy kb 25-30% a fold to c bet-je, és magas a went to showdown, akkor értékért természetesen lehet nagyobb size-t is használni.

Netrol
2014. nov. 6. 16:15

Nem poker de dühítő hogy az telibevert szájbarakott b.zi buszsofőr hiába kopogtam neki az ajtón csak csóválta a fejét és b.aszta kinyitni az ajtót!! Hogy hajolna le fogná meg a saját bokáját nézzen fel a lába között a seggére és fossa arcon magát!!!

VTomi24
Válasz Netrol kommentjére
2014. nov. 6. 16:59

Nem poker de dühítő hogy az telibevert szájbarakott b.zi buszsofőr hiába kopogtam neki az ajtón csak csóválta a fejét és b.aszta kinyitni az ajtót!! Hogy hajolna le fogná meg a saját bokáját nézzen fel a lába között a seggére és fossa arcon magát!!!

Bunkó! Mármint a buszfosőr:p

Rezsó Pro
2014. nov. 6. 17:06

Lehet tele volt a busz és nem volt már ülő hely.

Netrol
2014. nov. 6. 17:15

Ja persze épp akkor indult az állomásról még alig voltak rajta!

VTomi24
Válasz Rezsó Pro kommentjére
2014. nov. 6. 17:52

Lehet tele volt a busz és nem volt már ülő hely.

Vagy a buszsofőr volt tele:)

Netrol
2014. nov. 6. 21:39

Egy csak ám előtte érdekes módon ki lehetett még nyitni indulás után!

benyo87h
2014. nov. 12. 1:51

Na az ilyen és ehhez hasonló szituk után szoktam azt mondani hogy a jó isten húzza a véreres,retkes gőrbe f*szára az összes f*gyatékos agyatlan makker balf*szt! Az ipokerrel együtt. Ez az egyetlen egy fos site ahol a büdös életben(9) év alatt egy ***** versenyt nem tudok behúzni,sőt el se jutok ft-ig. DE CSAK ITT ÉS CSAK ÍGY!!! Felfoghatatlan! Sem összeesküvés elmélet,sem pedig csalik a site,bár sosem tudni, de ilyen komolyan mondom h nincs, buborékban nekem lehet két joker is a kezemben,meg a szűz mária f*sza is! Push ha már kívánja a helyzet,vagy épp nagy ritkán van vmi lapom is,nekem kapáltak! Idén csak mert számolom olyan 25 ilyen szitu volt. Azt hiszem megint pihenek pár hónapot! Hátha kihalnak a gyökerek! :D Nem a pénz dühít amit k*rvára nem nyertem meg hanem hogy mindig itm elött 1,2 hellyel és így,mindig a river nyír ki,és még írja a majom hogy looser :D Az a hülye anyja aki a világra hozta! Na ilyen és hasonló szituk miatt nem járok élőbe,mert ott tuti hogy leszúrnám érte a majmot! :D GL akinek még van ehhez idegzete! Jóccakát!

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

VTomi24
2014. nov. 28. 22:53
Élő ügyfélszolgálat