Rohadt PS, átállít valaki egy gombot, és amikor rákattint, azt csinálja amit beállított!! Felháborító!!
Termet kell váltani!!!!
Én váltottam és bejött!Hetek óta csak pluszba vagyok:) Anyámék néznek is nagyokat honnan lett ennyi $om:)
Ps meg megette 3-4 évemet meg több ezer $om! Ja meg 2 monitort meg jópár billentyűzetet amit széttörtem!:):)):)):)):)):))
próbálkozz ipokernél...
igaz, hogy szopat a kliens, de ha ezt meg tudod szokni, akkor egy halastó,
még mindig. terem szerintem tök mindegy, én 3-ban is tolom.
ps, ftp évek óta felejtős részemről.
Most ezt elengeditek egy 60/20-as playernek 6022/11 főnél?
Végig callolt mindent ami kicsit is hasonlított valami húzóra, vagy bármivel amit talált, de legkésőbb a riverre minden jött neki!
No Limit Texas Hold'em Hand, 22500/45000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ezután nem sokkal KQo-al pussoltam, amit kivégzett 88-al.
Köszi PS, nehogy egyszer odaérjen az ember, HOGY B.SZNÁTOK TEHERBE AZT A MAN-SZIGETEKI K. ANYÁTOKAT ABBAN A HIPERMODERN SZERVERTEREMBEN!!!!!!!!!
Most ezt elengeditek egy 60/20-as playernek 6022/11 főnél?
Végig callolt mindent ami kicsit is hasonlított valami húzóra, vagy bármivel amit talált, de legkésőbb a riverre minden jött neki!
No Limit Texas Hold'em Hand, 22500/45000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ezután nem sokkal KQo-al pussoltam, amit kivégzett 88-al.
Köszi PS, nehogy egyszer odaérjen az ember, HOGY B.SZNÁTOK TEHERBE AZT A MAN-SZIGETEKI K. ANYÁTOKAT ABBAN A HIPERMODERN SZERVERTEREMBEN!!!!!!!!!
Ha utg nem feszes, jó a 3 bet. Turn-ön lehet inkább raise/fold-ot játszottam volna, sokszor látom, hogy gyenge top párral turn-ön elém donkolnak, ha meg vissza emel verve vagy.
Ha benézek a handbe 3-bet foldoltam volna az eredetinek és ki van emelve a fish. Kár érte, persze így is k.rva dühítő, nekem ezt dobta és én is rosszul játszottam de egyetértek a köszönő leveleddel:D
Ha utg nem feszes, jó a 3 bet. Turn-ön lehet inkább raise/fold-ot játszottam volna, sokszor látom, hogy gyenge top párral turn-ön elém donkolnak, ha meg vissza emel verve vagy.
3 bet kasszában ezen a flopon ne is gondolkozzunk dobáson, ott sokszor elől vagy.
Az UTG egy nagyon aggro reg, a 3betet megadta volna. A zöld játékos mindenbe belenézett..