Póker Fórum Archívum > Minden más > Elalvás session után. Hogyan lehetne villám gyorsan?

Bajkevero
Válasz naggeri kommentjére
2012. szept. 14. 10:18

fúúú gyerek mellett grindolsz?
tudnál majd pár infoval szolgálni? fél év múlva jön a pujáró nálunk is, lehet valahogy fel kéne készülnöm :D

Én is, az én Bencém 2 és 1/2 éves.
Első körben áttértem a SNG-ról CG-re. Nagyon bosszantó volt, amikor 4 asztalon bubble voltam, felsírt a gyerek és épp én voltam a soros...
A session-öket meg max éjfélig toltam. Reggel 6-kor úgyis ébresztő van...

Persze én csak hobbi pókeres vagyok, akár azt a luxust is megengedhetem magamnak, hogy ha úgy alakul, akkor egyáltalán nem játszok.

CsüLemile
Válasz yodalino kommentjére
2012. szept. 14. 10:20

Feküdj le egy pokrócra a szőnyegre és nézd a plafont kb. 20 percig és gondolj arra, hogy kiüríted a fejedet és aludni fogsz. Aztán könyebben elalszol.

vadallat
2012. szept. 14. 10:21

ha vesztő a session, azért agyalsz, ha nyerő, akkor meg azért. megoldás: ne közvetlenül póker után feküdj le, legyen 1 óra kihagyás közte, azalatt párszor meg lehet emelni a súlyokat, vagy fekvőtámasz, stb. :)

rusherninja
2012. szept. 14. 10:23

néz meg egy columbo részt ( keresztapám arra esküszik) :D

zoltanh
Válasz Romsy kommentjére
2012. szept. 14. 10:27

Romsy +1 LOL, igen azon délután is el lehet aludni nemhogy este/éjszaka :))

Amúgy én is valami vígjáték sorozatra alszok el. Ez általában Férjek Gyöngye vagy Family Guy. Na meg üres gyomorral sem lehet. Hiába van éjjel három, ha érzem egy picit, hogy éhes vagyok én sehogy sem tudom elaludni. Ekkor tele kell nyomi a pocakot és pár perc után már a világomat sem tudom.
Sokszor úgy megyek aludni, hogy már a monitor is alig látom. Ekkor nem kérdés, hogy pár perc és alszok. Amikor nem érzem az álmosságot akkor jön a sorozat. Van amikor 10 perc után már érzem, hogy itt az alvás ideje.
Szóval alvás nekem nem gond. Annál inkább az amikor elalvás után 1-1,5órával ébredés van, mert a pici lányunkat meg kell etetni.

Bumbanas
2012. szept. 14. 10:28

Én a Parlament TV-t ajánlom elalvás előtt. Ha már nincs adás, amikor le szoktál feküdni, akkor vegyél fel belőle egy részt. Gondolom kb. 10-15 perc elég is lesz. :)

Arsen
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 14. 10:30

majdnem mindig pokeroktató videora alszok be, nem telik bele 5 percbe sem, és még sokat is mondtam.

DavePokerfield
2012. szept. 14. 10:31

Mamma Maria Korda Gyorgytol es Khlarikatol?

G1ant
2012. szept. 14. 10:31

Egyszerű: néhány ásítás, és máris megy az alvás. Egy-két alkalommal még póker közben is elaludtam.:)) Verseny szünetében simán elbóbiskolok, ha álmos vagyok.

jabyga
Válasz G1ant kommentjére
2012. szept. 14. 10:37

Én is a sorozatra esküszöm, esetleg vontatottabb filmek, pl. drámák. Az viszont nem jó ha egyáltalán nem érdekel(pl parlament tv), mert akkor visszaterelődnek a gondolataid azokra a dolgokra amiktől nem tudsz aludni.

Élő ügyfélszolgálat