Póker Fórum Archívum > Minden más > Érdekes, szórakoztató videók és képek :)

Norbi1983
Válasz redoubtable kommentjére
2012. febr. 16. 18:47

[video=youtube;OqHtgNajFxs]OqHtgNajFxs[/video]

XD haláli!!!

Galambos Tarzan
Válasz Norbi1983 kommentjére
2012. febr. 16. 23:49
Galambos Tarzan
Válasz RegGeri kommentjére
2012. febr. 17. 0:17

Itthon is vannak azért kemény legények. Mikor megnéztem ezt a videót, rá kellett döbbennem, hogy hozzájuk képest én még a gyerekszobámat sem hagytam el, de jól is van ez így:

[video=youtube;oOgdcM0WnIc]oOgdcM0WnIc[/video]

Ez az ember nem fél így kitálalni? Életben lehet még egyáltalán? Családját nem félti?

redoubtable
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. febr. 17. 14:04

Ez az ember nem fél így kitálalni? Életben lehet még egyáltalán? Családját nem félti?

A koszi klán magyarországon az 5 legkeményebb banda közt van. Én nem lennék a helyében. :)

RegGeri
2012. febr. 17. 14:16

A koszi klán magyarországon az 5 legkeményebb banda közt van. Én nem lennék a helyében. :)

Elvileg másfél évig hallgatott, csak utána kezdett el dalolni. Kemény melója volt, ráfér a pihenés!

redoubtable
Válasz RegGeri kommentjére
2012. febr. 17. 14:23

Elvileg másfél évig hallgatott, csak utána kezdett el dalolni. Kemény melója volt, ráfér a pihenés!

Látom nem szimpatikus az úriember. :) Ja azt hogy köpött többet kapott mint Kosziék. Inkább kussolt volna. :D

Galambos Tarzan
2012. febr. 17. 14:36

Látom nem szimpatikus az úriember. :) Ja azt hogy köpött többet kapott mint Kosziék. Inkább kussolt volna. :D

Jah, ráadásul valószínűleg így a börtönben is elég rossz élete lesz, de ha ott nem akkor ha szabadul szerintem elég hamar zsákban lesz. Kosziék kissebb dolgok miatt is öltek embereket, így meg hogy 20 évre sittre rakatta őket.. hát.. nem lesz nyugdíjas nagypapa. Egyébként elég furcsa ez az egész ettől az embertől, mert nem látszik butának.

Asa
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. febr. 17. 14:57

Fura ez az egész, de vagy nem volt más választása, vagy tudta mit csinál...

BT86
Válasz Asa kommentjére
2012. febr. 17. 16:25

Asa +1
Az elhangzottak fele vagy hazugság, vagy féligazság.

redoubtable
Válasz BT86 kommentjére
2012. febr. 17. 17:02

Asa +1
Az elhangzottak fele vagy hazugság, vagy féligazság.

Amit elmondd az igaz. Óriási brigád voltak.

Élő ügyfélszolgálat