EURO 2008 avagy végre foci!
Emberek! ma kezdődik az EB! és TI alszotok ! :) ÉBRESZTŐ!!!
Forza Italia ;)!!!
Itt megragadnám az alkalmat hogy sértésnek vegyem mint cseh szurkoló, hogy az aktuális szavazáson a csehek nincsenek kiírva mint esélyesek ugyanis sokkal esélyesebbek mint a spanyolok vagy az oroszok akik ki vannak írva:)
Na végre.Én mondjuk nem igazán drukkolok úgy szívből senkinek.Főleg azt hiszem a "kis" csapatoknak fogok.Csehektől én is meglepetést várok.
Én a Franciákkal vagyok!:)
Szokás szerint a spanyoloknak és a franciáknák (bár nekik most kevésbé) drukkolok, na meg a három madridista miatt a hollandoknak is. Szimpatikus még Portugálha. Oroszország, Lengyelország és Csehország. Hagyományosan a németek, olaszok és svédek ellendrukkere is vagyok. Szerintem nincs igazi esélyes, TUR, AUT, POL és SWI kivételével kis szerencsével bárki döntős lehet (görögök után szabadon).
Csak Svájc! Gyerünk gyerekek, a bírók veletek! :)
Még annyit: ne legyen igazam, de - sajnos - elég jó esélyt látok rá, hogy azoknál a csapatoknál, akik mondjuk a döntőbe jutnak, az eltiltottakon kívül még legalább 2-3 hiányzója lesz a torna végére...
****forza Italia****
Na, Svájc vagy Csehország?Eddig elég csalódás a csehek játéka.Svájciak meg legalább mennek.Ennyi az első félidő...
Na ezt nem érdemelték meg a Csehek...