Svéd spori jól csinálta, ha jól néztem Panucci az alapvonalon kívül volt, s úgy nem lehet lesre állítani valakit, hogy kimegyünk az alapvonalon kívülre. Szal ezt a szpíker nézte be rendesen :)
Így van, bár kíváncsi lennék "Saaaaaaaaaaaanyííííííííííííí" (vagy Medgypeti :) ) véleményére, hogy ez minden esetben számít-e, vagy itt is él-e a tétlen les esetében alkalmazott megközelítés, magyarán például ha valaki lent marad az alapvonalon kívül, de például azért, mert lerúgták, akkor is "beleszámít"-e a lesbe, vagy ugyanúgy figyelmen kívül kell hagynia a bírónak a jelenlétét, mint mikor valaki mondjuk visszafelé mozog lesről. ;)
Közben megkaptuk a választ a szakértőtől. :)
Ugyanakkor sztem 2 tizi elmaradt a Hollandusok részére - a szpíker már nagyon beleélte magát, hogy a jv. az olaszok ellen van -, tehát csak csendesen. :D (esetleg Toni ráncigálásáért is járt volna, de sebaj...)
Szépen és kreatívan játszanak a hollandok, az előrejátékuk zseniális!
Go-go-go!!!
Teljesen megérdemelt holland vezetés két madridista góllal!;) Csak így tovább oranje! Nagyon kellett ez a fasza meccs a délutáni gyalázat után!
"Materazzi elkaszált előtte, és hozzá is ért." - így a szpíker, miközben a replay felirat mellett láthatjuk, ahogy Materazzi légies - 16 éves rsg-s lányokat meghazudtoló - mozgásával, gyakorlatilag agyonrúgta van Nistelrooy-t.
Ő vajon melyik meccset nézi? :eek:
wtf
this is football :(
Azt hiszem, hogy Sanyi szava ilyen helyzetben perdöntő.
Szomorú:(..
Azt hiszem, hogy Sanyi szava ilyen helyzetben perdöntő.
Hát ez tetszett, csak azt sajnálom, hogy nem lett fölényesebb. Szerintem a lesgól ellenére is teljesen megérdemelt a holland siker. Érnek a tippjeim (pl. olasz kiesés)!