Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

AceDeRothstein
Válasz AceDeRothstein kommentjére
2008. jún. 9. 22:48

Hát ja, Puhl értékeléséig nem is akartam véleményt mondani.

naggeri
2008. jún. 9. 22:52

Hát ez simább volt mint a lengyel meccs. Jászanak még két x-et a csoportban, aztán szevasz Italia.

Badzso
2008. jún. 9. 22:54

Legkomolyabb ez a Ribanc Lilla aki bejeletnkezik a sörkertből a meccsvégén és még ezért fizetést is kap omg

bojanika
Válasz Badzso kommentjére
2008. jún. 10. 8:57

Én vhogy nem éreztem az olaszokban az erőt már az EB előtt sem. Ezért is tippeltem, hogy a csoportból sem mennek tovább. Furcsa ez, mert az elmúlt pár világeseményen nekik szurkoltam (no persze, főleg amikor egy bizonyos Roberto Baggio is játszott).

Eddig a portugálok és a hollandok játéka tetszett legjobban. Amit a Sneijder, van Nistelrooy, van der Vaart trió művelt az gyönyörű volt. Gyors, sokmozgásos, rövidpasszos támadófoci! Öröm volt nézni, csak így tovább Oranje!!!

buktar
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 10. 9:27

Az EB eddigi legjobb meccsét láttuk tegnap este, és remélem a két továbbjutót a csoportból! A hollandok nagyon elkapták a fonalat. A második gól fantasztikus volt. Az olaszok védelme katasztrófálisan muzsikált.

Az olaszoknak jó lesz a csoport második helye, így látjuk őket élőben jövő vasárnap! :)

bojanika
Válasz buktar kommentjére
2008. jún. 10. 9:30

Sajnos Robi nincsenek jó híreim, íme a C csoport végereménye: :)
"C: 1. Hollandia 2. Franciaország" - ld még tippverseny...

:D:D:D

buktar
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 10. 12:15

Egy meccsből nem lehet kiindulni egy EB -n!

A franciákra különben sem vagyok kíváncsi. :D

Littlemage
Válasz buktar kommentjére
2008. jún. 10. 12:50

Én nem vok focirajongó. Egyben bízom, hogy amíg én játszom, addig a többi rake races majd focit néz :D :D :D

kanrich_
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 10. 13:19

Valahogy a franciákat én sem akarom a továbbjutók között látni, de az olaszok védelme - már amennyire én értek hozzá - laikus szemmel tényleg nagyon átjátszható volt. Pedig én nekik drukkoltam, sőt mitőbb EB-győztesnek tippeltem őket.
Azért talán még van esély...

Demiro
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 10. 13:52

A hollandok ezzel a 3-0-val elég kedvező helyzetbe kerültek a csoportban. Elég nekik egy x a franciákkal a következő körben, aztán készülhetnek a negyeddöntőre. A többi csapat pedig nincs túl könnyű helyzetben...

At olaszok alapvető problémája, hogy Nesta, Cannavaro duó helyett Barzagli és Materazzi védekezne középen. Ilyen szinten ez nagy különbség. Plusz nincs - jó formában lévő - irányítójuk. Nem lepődnék meg, ha Donadoni megbontaná a középpályán a milanos 3-ast. Talán Perrotta és De Rossi. De azért ők sem Totti. Talán ha játszana olasz az Interben. :)

A hollandok meg... Ennyi jó támadója egy európai válogatottnak sincs. Úgy hogy Robben meg Huntelaar tegnap nem játszott. :) És a védelmük sem rossz! Na meg a kapusuk!

A franciákról megy annyit, hogy én a tegnapi produkciójuk ellenére nem írnám le őket, bár röhögnék, ha mondjuk kiesnének rúgott gól nélkül úgy, hogy otthon hagyták a legjobb formában lévő csatárukat. Aneklát viszont nem nagyon kéne erőltetni...

Élő ügyfélszolgálat