Hát ja, Puhl értékeléséig nem is akartam véleményt mondani.
Hát ez simább volt mint a lengyel meccs. Jászanak még két x-et a csoportban, aztán szevasz Italia.
Legkomolyabb ez a Ribanc Lilla aki bejeletnkezik a sörkertből a meccsvégén és még ezért fizetést is kap omg
Én vhogy nem éreztem az olaszokban az erőt már az EB előtt sem. Ezért is tippeltem, hogy a csoportból sem mennek tovább. Furcsa ez, mert az elmúlt pár világeseményen nekik szurkoltam (no persze, főleg amikor egy bizonyos Roberto Baggio is játszott).
Eddig a portugálok és a hollandok játéka tetszett legjobban. Amit a Sneijder, van Nistelrooy, van der Vaart trió művelt az gyönyörű volt. Gyors, sokmozgásos, rövidpasszos támadófoci! Öröm volt nézni, csak így tovább Oranje!!!
Az EB eddigi legjobb meccsét láttuk tegnap este, és remélem a két továbbjutót a csoportból! A hollandok nagyon elkapták a fonalat. A második gól fantasztikus volt. Az olaszok védelme katasztrófálisan muzsikált.
Az olaszoknak jó lesz a csoport második helye, így látjuk őket élőben jövő vasárnap! :)
Sajnos Robi nincsenek jó híreim, íme a C csoport végereménye: :)
"C: 1. Hollandia 2. Franciaország" - ld még tippverseny...
:D:D:D
Egy meccsből nem lehet kiindulni egy EB -n!
A franciákra különben sem vagyok kíváncsi. :D
Én nem vok focirajongó. Egyben bízom, hogy amíg én játszom, addig a többi rake races majd focit néz :D :D :D
Valahogy a franciákat én sem akarom a továbbjutók között látni, de az olaszok védelme - már amennyire én értek hozzá - laikus szemmel tényleg nagyon átjátszható volt. Pedig én nekik drukkoltam, sőt mitőbb EB-győztesnek tippeltem őket.
Azért talán még van esély...
A hollandok ezzel a 3-0-val elég kedvező helyzetbe kerültek a csoportban. Elég nekik egy x a franciákkal a következő körben, aztán készülhetnek a negyeddöntőre. A többi csapat pedig nincs túl könnyű helyzetben...
At olaszok alapvető problémája, hogy Nesta, Cannavaro duó helyett Barzagli és Materazzi védekezne középen. Ilyen szinten ez nagy különbség. Plusz nincs - jó formában lévő - irányítójuk. Nem lepődnék meg, ha Donadoni megbontaná a középpályán a milanos 3-ast. Talán Perrotta és De Rossi. De azért ők sem Totti. Talán ha játszana olasz az Interben. :)
A hollandok meg... Ennyi jó támadója egy európai válogatottnak sincs. Úgy hogy Robben meg Huntelaar tegnap nem játszott. :) És a védelmük sem rossz! Na meg a kapusuk!
A franciákról megy annyit, hogy én a tegnapi produkciójuk ellenére nem írnám le őket, bár röhögnék, ha mondjuk kiesnének rúgott gól nélkül úgy, hogy otthon hagyták a legjobb formában lévő csatárukat. Aneklát viszont nem nagyon kéne erőltetni...