Póker Fórum Archívum > Minden más > Euro 2016 Franciaország

Piroslapos
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. jún. 1. 21:49

Szerintem pontot is csoda ha találunk

Pontot pontokat biztos hogy szerzünk!!!

carason
Válasz Piroslapos kommentjére
2016. jún. 1. 21:51

Ami reális lehet szerintem:
sógorok ellen: 0-1 pont
fókavadászok ellen: 0-3 pont
cronaldoek ellen: 0 pont

Simán lehet betli és továbbjutás is belőle.
Sok minden el fog dőlni az első meccsen az osztrákok ellen.

Osztrákok kapcsán a vicc megvan:

Habsburg Ottó szendereg a fotelban, bejön a titkár és közli: Uram, osztrák-magyar meccs van a tévében.
Válasz: Igen? És kivel játszunk :)

szroli
2016. jún. 1. 22:13

Az Osztrákok fognak játszani a Magyarokkal

Tukszi
2016. jún. 1. 22:35

Ne legyünk ennyire pesszimisták Uraim,azért ne felejtsük el hogy van elöl egy gólerős Szalaink :D

VTomi24
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jún. 2. 0:16

Az olaszoktól nem várok sokat,sőt szerintem nagy leszereplés lesz.
A csoport 2. helyére jók leszünk:-)
Hajrá magyarok!!!!!

Remélem nem lesz igazad, ami az olaszokat illeti, de tény, hogy nem minden idők legütősebb válogatottja, ennek ellenére drukkolok nekik;)
Ami a magyar csapatot illeti, 2-6 pont közt tippelem az eredményt, 4 ponttal nem gondolom, h tovább lehet jutni, mert kevés gólt rúgunk. Bízzunk a legjobbakban, hajrá magyarok!!!
Nálam a hátszél miatt+nem rossz csapat, ezért a franciák a favoritok. Sok jó meccset akarunk látni, ez a lényeg!:)

csiga19794
2016. jún. 2. 9:28

Már hogyne lenne igazam?:-P
Szerintem a csoportból sem jutnak tovább.
Így,hogy tudom ők nálad a favoritok,a továbbjutásunk mellett lesz miért még szurkolnom:-D

van Gerwen
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. jún. 2. 9:42

Remélem nem lesz igazad, ami az olaszokat illeti, de tény, hogy nem minden idők legütősebb válogatottja, ennek ellenére drukkolok nekik;)
Ami a magyar csapatot illeti, 2-6 pont közt tippelem az eredményt, 4 ponttal nem gondolom, h tovább lehet jutni, mert kevés gólt rúgunk. Bízzunk a legjobbakban, hajrá magyarok!!!
Nálam a hátszél miatt+nem rossz csapat, ezért a franciák a favoritok. Sok jó meccset akarunk látni, ez a lényeg!:)

6 pont laaal. Esetleg, ha részegen állnak ki az ellenfelek. Szerintem az osztrákoktól, portugáloktól sima furulya, Izland ellen meg egy ki-ki meccsen eldöntjük, hogy ki lösz a negyedik.

kispászti
2016. jún. 2. 10:46
Zidane10
2016. jún. 2. 13:24

Osztrákok ellen kemény dió lesz. De még az is benne lehet, hogy Alaba segít minket valahogy így:)[video=youtube;GfeYPJZeNd8]https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8[/video]

van Gerwen
Válasz Zidane10 kommentjére
2016. jún. 2. 13:30

Osztrákok ellen kemény dió lesz. De még az is benne lehet, hogy Alaba segít minket valahogy így:)[video=youtube;GfeYPJZeNd8]https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8[/video]

Ez tuti mindkét csapat szerez gólra fogadott. :D

Élő ügyfélszolgálat