Én nagyon pozitív vagyok az EB-vel kapcsolatban. Nem szabad nagy elvárásokat állítani a csapattal szemben. Ha már tisztességgel küzdenek, mint ahogy a norvégok ellen is tették, akkor már nagyon elégedett leszek. Ha képes lesz a válogatott magára szedni abból, amit Dárdaitól kapott, akkor jó meccseket fogunk látni.
6 pont laaal. Esetleg, ha részegen állnak ki az ellenfelek. Szerintem az osztrákoktól, portugáloktól sima furulya, Izland ellen meg egy ki-ki meccsen eldöntjük, hogy ki lösz a negyedik.
Csiga, az olaszoknál sosem lehet tudni. Amikor VB-t nyertek, akkor is nagy válságban voltak (2006). Aztán a következő két VB-n a csoportból sem jutottak tovább. Pedig közben volt pl. EB-döntő is. A francia focit nem tudom, hogy lehet szeretni, semmilyen "franciás" karaktert nem látok benne.
Remélem nem lesz igazad, ami az olaszokat illeti, de tény, hogy nem minden idők legütősebb válogatottja, ennek ellenére drukkolok nekik;)
Ami a magyar csapatot illeti, 2-6 pont közt tippelem az eredményt, 4 ponttal nem gondolom, h tovább lehet jutni, mert kevés gólt rúgunk. Bízzunk a legjobbakban, hajrá magyarok!!!
Nálam a hátszél miatt+nem rossz csapat, ezért a franciák a favoritok. Sok jó meccset akarunk látni, ez a lényeg!:)
Remélem nem lesz igazad, ami az olaszokat illeti, de tény, hogy nem minden idők legütősebb válogatottja, ennek ellenére drukkolok nekik;)
Ami a magyar csapatot illeti, 2-6 pont közt tippelem az eredményt, 4 ponttal nem gondolom, h tovább lehet jutni, mert kevés gólt rúgunk. Bízzunk a legjobbakban, hajrá magyarok!!!
Nálam a hátszél miatt+nem rossz csapat, ezért a franciák a favoritok. Sok jó meccset akarunk látni, ez a lényeg!:)
3-4 pont??? Már az 1 pont is a világ csodája lenne
En nagyon remelem, hogy a portugaloknak mar mindegy lesz az egymas elleni meccs, mert nem szeretnem latni, ahogy CR es Quaresma csomot kot a teljes vedelem labaira. Ez a Quaresma annyira szorgalmas lett volna vilag eleteben mint CR, akkor boven ugyanott tarthatna. Hihetetlen h miket csinalnak ma este ez ellen az eszt hurkavalogatott ellen.
Az a baj,hogy amire sorra kerülaz egymas elleni meccs már nekünk is mindegy lesz.
Persze mert továbbjutottunk.