Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

orias_donk
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 6. 22:08

nevetséges ez az álszenteskedés mindnekitől. olyan ez mint a győzike só meg a baráto kközt stb. senkise nézi mindneki "lenézni" de azért 3 millió rendszeres nézője van mindegyiknek

redoubtable
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 6. 22:09

nevetséges ez az álszenteskedés mindnekitől. olyan ez mint a győzike só meg a baráto kközt stb. senkise nézi mindneki "lenézni" de azért 3 millió rendszeres nézője van mindegyiknek

AHA! Akkor te is nézed! Én nem nézem haver. Nincs tvm sajna. :( Letölteni meg lusta vagyok. :D

döbrögi
Válasz jabyga kommentjére
2011. nov. 6. 22:11

8 általános felett ezt még nézi valaki?

haha jó duma. hány sms-t küldtél?

orias_donk
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 6. 22:12

AHA! Akkor te is nézed! Én nem nézem haver. Nincs tvm sajna. :( Letölteni meg lusta vagyok. :D

a pár bajokat meglesem. amugy rendszeres nézője nem vagyok de képbe vagyok a dolgokkal mint amúgy itt mindenki. ezért nem kéne álszenteskedni mert vissza tetszö.

jabyga
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 6. 22:20

Drága barátaim nem vagyok álszent. Ez egy névtelen fórum, megmondanám ha nézném. Ahogy az összes VV, bigbrother úgy a győzike is kimaradt az életemből. Az előző valóvilágból láttam egy részt a haveromnál, miközben beszélgettünk, ment ez a szar. Van TV-nk, de én úgy 5 éve nem néztem benne semmit. Grat azoknak akiket ez szórakoztat, és irigylem azokat, akiknek van idejük ilyen sz*rra elcseszni az idejüket.

Gabson
2011. nov. 6. 23:22

Én nem gratulálok azoknak akik ezeket a szennyeket nézik és élvezik,hanem őszinte részvétem :)

Jonas 77
Válasz Gabson kommentjére
2011. nov. 6. 23:41

Azt hittem valami jó poén, erre itt is ez megy... Ehhh.
Remélem hamarosan bekukázzák a modok ezzel együtt :)

apro
2011. nov. 7. 0:29

8 általános felett ezt még nézi valaki?

fél év alatt 2 bl meccsért és forma1-ért kapcsoltam be a tv-t :D
De tényleg, ha elém raknának a mostani szereplőkről képet, nem tudnám még csak megtippelni se, hogy kik vannak ott :D
Múltkor lehurrogtam valakit a magyar x-faktor miatt fórumon, na azért is kaptam rendesen :D

kidelpiero
2011. nov. 7. 1:02

Drága barátaim nem vagyok álszent. Ez egy névtelen fórum, megmondanám ha nézném. Ahogy az összes VV, bigbrother úgy a győzike is kimaradt az életemből. Az előző valóvilágból láttam egy részt a haveromnál, miközben beszélgettünk, ment ez a szar. Van TV-nk, de én úgy 5 éve nem néztem benne semmit. Grat azoknak akiket ez szórakoztat, és irigylem azokat, akiknek van idejük ilyen sz*rra elcseszni az idejüket.

Hmm 5 év tv nélkül, nem szurkolhattál a vízilabdás fiúknak, a kajak-kenusoknak, Cseh Lacinak, nem bosszankodhattál a kézis lányok miatt, kimaradtak foci válogatott meccsek, esetleg kedvenc csapatod meccsei. Nem nevettél jó fél óra- órákat Fábryn, Gálvölgyin vagy a Stand uposokon, esetleg a Heti Hetesen vagy az IHM-en, nem játszottál Vágó Úrral. És ez csak a 3 alapcsatornáról ami beugrott hirtelen. Lehet internetországban ciki a tvzés, de valahogy nem bánom h ilyenre is áldoztam a fene drága időmből :).

redoubtable
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. nov. 7. 1:14

Hmm 5 év tv nélkül, nem szurkolhattál a vízilabdás fiúknak, a kajak-kenusoknak, Cseh Lacinak, nem bosszankodhattál a kézis lányok miatt, kimaradtak foci válogatott meccsek, esetleg kedvenc csapatod meccsei. Nem nevettél jó fél óra- órákat Fábryn, Gálvölgyin vagy a Stand uposokon, esetleg a Heti Hetesen vagy az IHM-en, nem játszottál Vágó Úrral. És ez csak a 3 alapcsatornáról ami beugrott hirtelen. Lehet internetországban ciki a tvzés, de valahogy nem bánom h ilyenre is áldoztam a fene drága időmből :).

Fábri Sándort elhallgattatta a fidesz. Az utóbbi időben biztos esett a nézettsége de szerintem még mindig top10 ben volt. Mellé az élő show ra 15-20Ks jegyeket 2 hetente eladtak 500+ db ot. Helyette az ilyen népbutító műsorok vannak mint a VV. Már híradót se nézek mert ott is csak azt adják le amit az állam megenged és ahogy megengedi.

Az EB, VB, BL meg egy hatalmas bunda. Már csak az olimpiába hiszek.

Élő ügyfélszolgálat