nevetséges ez az álszenteskedés mindnekitől. olyan ez mint a győzike só meg a baráto kközt stb. senkise nézi mindneki "lenézni" de azért 3 millió rendszeres nézője van mindegyiknek
nevetséges ez az álszenteskedés mindnekitől. olyan ez mint a győzike só meg a baráto kközt stb. senkise nézi mindneki "lenézni" de azért 3 millió rendszeres nézője van mindegyiknek
8 általános felett ezt még nézi valaki?
AHA! Akkor te is nézed! Én nem nézem haver. Nincs tvm sajna. :( Letölteni meg lusta vagyok. :D
Drága barátaim nem vagyok álszent. Ez egy névtelen fórum, megmondanám ha nézném. Ahogy az összes VV, bigbrother úgy a győzike is kimaradt az életemből. Az előző valóvilágból láttam egy részt a haveromnál, miközben beszélgettünk, ment ez a szar. Van TV-nk, de én úgy 5 éve nem néztem benne semmit. Grat azoknak akiket ez szórakoztat, és irigylem azokat, akiknek van idejük ilyen sz*rra elcseszni az idejüket.
Én nem gratulálok azoknak akik ezeket a szennyeket nézik és élvezik,hanem őszinte részvétem :)
Azt hittem valami jó poén, erre itt is ez megy... Ehhh.
Remélem hamarosan bekukázzák a modok ezzel együtt :)
8 általános felett ezt még nézi valaki?
Drága barátaim nem vagyok álszent. Ez egy névtelen fórum, megmondanám ha nézném. Ahogy az összes VV, bigbrother úgy a győzike is kimaradt az életemből. Az előző valóvilágból láttam egy részt a haveromnál, miközben beszélgettünk, ment ez a szar. Van TV-nk, de én úgy 5 éve nem néztem benne semmit. Grat azoknak akiket ez szórakoztat, és irigylem azokat, akiknek van idejük ilyen sz*rra elcseszni az idejüket.
Hmm 5 év tv nélkül, nem szurkolhattál a vízilabdás fiúknak, a kajak-kenusoknak, Cseh Lacinak, nem bosszankodhattál a kézis lányok miatt, kimaradtak foci válogatott meccsek, esetleg kedvenc csapatod meccsei. Nem nevettél jó fél óra- órákat Fábryn, Gálvölgyin vagy a Stand uposokon, esetleg a Heti Hetesen vagy az IHM-en, nem játszottál Vágó Úrral. És ez csak a 3 alapcsatornáról ami beugrott hirtelen. Lehet internetországban ciki a tvzés, de valahogy nem bánom h ilyenre is áldoztam a fene drága időmből :).