Póker Fórum Archívum > Minden más > Ez óriási! Ha valaki egy jót nevetni akar

BT86
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. nov. 7. 1:56

Hmm 5 év tv nélkül, nem szurkolhattál a vízilabdás fiúknak, a kajak-kenusoknak, Cseh Lacinak, nem bosszankodhattál a kézis lányok miatt, kimaradtak foci válogatott meccsek, esetleg kedvenc csapatod meccsei. Nem nevettél jó fél óra- órákat Fábryn, Gálvölgyin vagy a Stand uposokon, esetleg a Heti Hetesen vagy az IHM-en, nem játszottál Vágó Úrral. És ez csak a 3 alapcsatornáról ami beugrott hirtelen. Lehet internetországban ciki a tvzés, de valahogy nem bánom h ilyenre is áldoztam a fene drága időmből :).

Szerintem majdnem mindenben igaza van Jabygának.
Nekem sincs már 2 éve tv-m (ha pontosan akarok fogalmazni az elmúlt 6-7 év folyamán 1 évig volt, illetve amíg koleszos voltam, addig hétvégente otthon is, és 2 éve egyáltalán nincs), és nem is tervezek venni. Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt sem szeretem egyedül nézni. Legtöbbször lakótársammal nézem, vagy egy haveri társasággal nézem. A többi, amit írtál mind letölthető (pontosabban a meccsek is, de azokat azért csak jobb élőben nézni). Letöltve pedig akkor nézed meg, amikor akarod, és nincs egy csomó idióta reklámmal félbeszakítva.
Ha valamit néznék tv-ben azok főleg vígjátéksorozatok, meg pár jobb film. A sorozatokból napi vagy heti 1 részt tudnék nézni, ha tv-n nézném. Ezeket jobban szeretem session után nézni, vagy ha délután unatkozok. Ha tv-ben nézném erre nem lenne lehetőségem.
Amikor hazamegyek szüleimhez, szoktam tv-t nézni, de sokszor tovább tart valami jó műsort találni, mint ameddig tart maga a műsor.
Komolyan, mit nézzek rajta? A híreket, hogy ki hogyan halt meg? Vagy hogy milyen idióta törvényt hoztak? Mennyivel emelkedett a benzinár? Kb erről szól. Ezen kívül szinte csak idióta (megjátszott, színészkedős, kamu stb. mindegy milyen szóval írom le) valóságshowk és szappanoperák mennek. 1-1 értelmes film van persze, de azon kívül semmi.
Nem mondom senkinek, hogy ne nézze, ill. nem nézek le és nem akarok megbántani senkit sem azért mert nézi. Mert van akit ezek a műsorok szórakoztatnak, van akit más.
Meg amúgy is, este pókerezni kell, és csak zavarna játék közben :D

jabyga
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. nov. 7. 2:10

Hmm 5 év tv nélkül, nem szurkolhattál a vízilabdás fiúknak, a kajak-kenusoknak, Cseh Lacinak, nem bosszankodhattál a kézis lányok miatt, kimaradtak foci válogatott meccsek, esetleg kedvenc csapatod meccsei. Nem nevettél jó fél óra- órákat Fábryn, Gálvölgyin vagy a Stand uposokon, esetleg a Heti Hetesen vagy az IHM-en, nem játszottál Vágó Úrral. És ez csak a 3 alapcsatornáról ami beugrott hirtelen. Lehet internetországban ciki a tvzés, de valahogy nem bánom h ilyenre is áldoztam a fene drága időmből :).

Heti hetest és Showder klubot meg szoktam nézni rtlmost-on reklám nélkül. Híradót nagy ritkán szintén rtlmostról, inkább interneten olvasok híreket. A netről továbbá le szoktam tölteni pár discovery-s műsort, de kb tényleg annyi az érték amiket felsoroltál. Amikor a volt munkahelyemen esténként a kis nővérkék leültek nézni a barátokköztöt és a jóban rosszbant, le tudtam volna kaparni a falat. Ami értéket közvetít a tv, mind le lehet tölteni netről. Ja és igen, nézek tv-t, hetente egy alkalommal amikor mentőzök, de ott is a srácok az esetek 99%-ban a discovery-t vagy valamelyik másik ismeretterjesztő csatornát nézik. Egyáltalán nem érzem hiányát. Persze nem mondom azt, hogy a tv "ördögtől való", csak azt, hogy túlteng benne a szenny.

Holdenper
Válasz jabyga kommentjére
2011. nov. 7. 3:16

Heti hetest és Showder klubot meg szoktam nézni rtlmost-on reklám nélkül. Híradót nagy ritkán szintén rtlmostról, inkább interneten olvasok híreket. A netről továbbá le szoktam tölteni pár discovery-s műsort, de kb tényleg annyi az érték amiket felsoroltál. Amikor a volt munkahelyemen esténként a kis nővérkék leültek nézni a barátokköztöt és a jóban rosszbant, le tudtam volna kaparni a falat. Ami értéket közvetít a tv, mind le lehet tölteni netről. Ja és igen, nézek tv-t, hetente egy alkalommal amikor mentőzök, de ott is a srácok az esetek 99%-ban a discovery-t vagy valamelyik másik ismeretterjesztő csatornát nézik. Egyáltalán nem érzem hiányát. Persze nem mondom azt, hogy a tv "ördögtől való", csak azt, hogy túlteng benne a szenny.

+11111111111111111
Mondjuk én azt is mondom, hogy ördögtől való szenny:D
Nem is értem miért van még TV (azon kívül, hogy király hatalmas monitorként alkalmazni, és azon filmezni, vagy xboxozni, wii-zni, meg egyebek).
Filmek? Megvehetők DVD-n, letölthetők netről
Sorozatok? Detto
Ismeretterjesztő műsorok? Detto
Híreket lehet olvasni hírportálokon
Sport? Live stream közvetítések (mondjuk ezeket általában csatornák csinálják)

A TV-vel az a gond, hogy nem csak azt nézed meg amit szeretnél, hanem csomószor megy csak úgy.
Pl érdekel a híradó, utána van egy ilyen kis aktív, vagy bejelentkezés a villába negyed órában, utána mondjuk Dr House. Téged érdekel a híradó, meg a doktorház. Na arra a 10-15-20 percre meg nem fogod kikapcsolni valszeg, amíg megy a népbutítás (aktív-fókusz-celebműsor-aranypartos összefoglaló-valóvilág villába nézés, akármi). És így sorvasztja el szépen a TV az agyad.
Én kb 8 éve nem TVzek (azaz 8 év alatt max 2-3 filmet néztem meg benne, meg háttérzajként szólt mondjuk 6-8 órát), mégis mindent meg tudok nézni amit szeretnék (egy rakás sorozat, legújabb filmek, mindenféle ismeretterjesztő, vagy dokureality (főzős-utazós-BearGryllses-GordonRamsays-történelmis) műsorok).
Szóval le a TV-vel, live streaming, meg torrent FTW:D

Morzdomigron
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 7. 14:33

Hát nem az RTL, TV2 meg m1 (najó, ez utóbbi színvonalasabb szokott lenni) Bermuda háromszögében kell elveszni, hanem mondjuk egy NatGeo, Discovery, Spektrum szentháromságot kell nézni. Ha mondjuk felcserélnénk ezeket, úgy hogy az utóbbiak lennének a standard 3 csatorna, akkor elég valószínű hogy nem ilyen zacskós leves agyú zombik lennének az országban.

(Privátban tudtok küldeni pár letöltő progit? Még évekkel ezelőtt használtam valamit, de azóta nem vettem fel a ritmust.)

jabyga
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. nov. 7. 15:26

Hát nem az RTL, TV2 meg m1 (najó, ez utóbbi színvonalasabb szokott lenni) Bermuda háromszögében kell elveszni, hanem mondjuk egy NatGeo, Discovery, Spektrum szentháromságot kell nézni. Ha mondjuk felcserélnénk ezeket, úgy hogy az utóbbiak lennének a standard 3 csatorna, akkor elég valószínű hogy nem ilyen zacskós leves agyú zombik lennének az országban.

(Privátban tudtok küldeni pár letöltő progit? Még évekkel ezelőtt használtam valamit, de azóta nem vettem fel a ritmust.)

+1 Milyen letolto programra gondolsz? Torrent oldalra tudok küldeni meghívót ha kell...

titcar
2011. nov. 7. 15:34

natgeo meg discovery cuccokat honnan lehet szedni? nmagon nincs túl sok, angolra meg nem tudok figyelni grind közben :(

tv meg lefose, hogy klasszikustól is idézzek valamit

vlp
2011. nov. 7. 15:44

+1 Milyen letolto programra gondolsz? Torrent oldalra tudok küldeni meghívót ha kell...

Szia. Nagyon megköszönnék néhány meghívót. Ha még aktuális.

mese
Válasz vlp kommentjére
2011. nov. 7. 15:52

teljesen szétoffoljátok a topicot...

aki akarja a VV-t és társait nézni, hadd nézze, mindenki azt csinál a szabadidejében amit akar.

peace

redoubtable
Válasz titcar kommentjére
2011. nov. 7. 16:27

natgeo meg discovery cuccokat honnan lehet szedni? nmagon nincs túl sok, angolra meg nem tudok figyelni grind közben :(

tv meg lefose, hogy klasszikustól is idézzek valamit

ncore on van sok ilyesmi.

kidelpiero
2011. nov. 7. 19:31

Ja én tvzés címen nem pont a készülék nézésére gondoltam, hanem tv műsor nézésére. Jómagam is sok mindent már neten nézek meg. Csak azt nem bírom h manapság, főleg neten trendi a tvzés fikázása, közben mindenki tvzik, csak éppen ezt a monitoron és nem egy tv-n követi el.

Élő ügyfélszolgálat