Csak sikerült, de hogy Német K. milyen szar büntetőt rúgott.....
németh a hajáról leeső zselédarabon csúszott meg.
En is vegigizgultam a 120 percet de csak steram-en es igy is hatalmas elmeny volt!
Szep volt fiuk!
Hányszor láttunk már klasszis játékosokat büntetőt hibázni...
innen már meg kell nyerni a vb-t :D :)
csak a magyar kezdőben van 5-6 játékos aki jobb nála és mégsem sztárkodik ennyit.
csak a magyar kezdőben van 5-6 játékos aki jobb nála és mégsem sztárkodik ennyit.
nyilván a vb-n mutatott teljesítmény alapján...
vagy szerintetek jobb a teljesítménye mint Koman, Gosztonyi, Présinger, Futács-é?
lolz, "hülyeséget ne beszéljünk"
nyilván a vb-n mutatott teljesítmény alapján...
oké.
Szerintem az a baj Németh-tel, hogy sérülten érkezett, nincs 100%-os állapotban, de a csapatnak nagyon kell, ezért játszik. Tényleg kicsit sértődősebb, mint kéne, de ez talán betudható annak, hogy nagyon vigyáznak rá és tényleg folyamatosan őt faragják - ő pedig ennek ellenére nagyon akar, hiszen pontosan tudja ő is, hogy mindenki tőle várja a "csodát".
Ugyanakkor minden megmozdulásán látszik, hogy zseniális játékos, és ezen mit sem változtat egy kihagyott büntető.
Az, hogy flegmán rúgta, meg nagyképűen szerintem butaság. Előfordul, hogy az ember eldönti hogyan rúgja a büntetőt, majd a kapus mozgása miatt az utolsó pillanatban módosít az előre kigondolt mozdulatsoron. Ilyenkor néha elég suta megoldások születhetnek, ennyi. Én becsülöm benne, hogy elvállalta, a hiba lehetősége pedig benne van.
Nem az minősít egy játékost, hogy döntő szituációban (egy vébé vagy bl döntőn) kihagy egy 11-est, hanem az, ahogyan odáig eljutott...