Póker Fórum Archívum > Minden más > FIFA U20 Világbajnokság, Egyiptom

Argentína
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 7. 0:35

csak a magyar kezdőben van 5-6 játékos aki jobb nála és mégsem sztárkodik ennyit.

messze Németh a legjobb ebben a csapatban, csak most nem megy neki!

RunnAir
Válasz Argentína kommentjére
2009. okt. 7. 0:40

Nagyondurva 11-es párbajt láthattunk, szegény Németh. De a kapusunk nagyon ügyes volt hálistennek.
Hajrá fiuk!

Demiro
Válasz RunnAir kommentjére
2009. okt. 7. 1:15

A legörömtelibb, hogy együtt van a csapat! Sok ügyes, tehetséges játékos van a gárdában, akik sokra fogják még vinni!

Németh Krisztiánról pedig annyit, hogy rengeteg labdát megtartott, és mintha őt vágták volna fel a szabadrúgás előtt, amit Koman bebombázott...
Látszik, hogy sérült és nagyon akar, lesz ez még jobb is tőle! Kíváncsi lennék, hányszor szabálytalankodtak vele az ellenfél védői.

Egyszer, 3-4 éve láttam élőbe egy Diósgyőr-MTK meccsen, és olyan gólpaszt adott, amit kevés játékostól láttam eddig.

Láttam az olaszok spanyolok elleni meccsét (60 percet emberelőnyben voltak), szerintem gyengébbek, mint a csehek.

Hajrá magyarok!

Demiro
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 7. 1:18

csak a magyar kezdőben van 5-6 játékos aki jobb nála és mégsem sztárkodik ennyit.

Mintha a foci csapatjáték lenne, valahol egyszer ezt hallottam...

Sok jó játékos van a csapatban, közülük Németh az egyik legjobb, de azt hiszem, most nem ez a lényeg.

fejes1988
Válasz Demiro kommentjére
2009. okt. 7. 1:29

Németh Krisztiánról pedig annyit, hogy rengeteg labdát megtartott, és mintha őt vágták volna fel a szabadrúgás előtt, amit Koman bebombázott...

huhúúú :D németh a király, nem Koman xxd :V

Romsy
2009. okt. 7. 1:50

Mintha a foci csapatjáték lenne, valahol egyszer ezt hallottam...

Sok jó játékos van a csapatban, közülük Németh az egyik legjobb, de azt hiszem, most nem ez a lényeg.

tényleg jó játékos, meg ügyesen is tud elesni, grat neki :D

ha annyira csapatjáték a foci, akkor a 11-esnél a csapat érdekét kell nézni és jól lőni, nem arra törekedni hogy minél lazább legyen és megalázó, ha a kapus a másik irányba megy.

de mindegy, hajrá magyarok :V :D

titcar
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 7. 4:27

Romsy, ha egyszer vége lesz a pókerbiznisznek (reméljük sose :D) és esetleg dolgozni támadna kedved én a pszichológusi pályát ajánlanám neked :D Csernus hozzád képest lófütty se :D

Romsy
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 7. 5:40

Imre jobb szakember =)

atish81
2009. okt. 7. 8:08

yess

[video=youtube;jX35Jqyi0gM]jX35Jqyi0gM[/video]

Demiro
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 7. 9:23

ha annyira csapatjáték a foci, akkor a 11-esnél a csapat érdekét kell nézni és jól lőni, nem arra törekedni hogy minél lazább legyen és megalázó, ha a kapus a másik irányba megy.

Emlékszem anno Baggio meg Massaro is de gyengék voltak, jobb híján épp hogy befértek az olasz válogatottba. :D :D :D

Plusz ugye Szabó is kihagyta, nála valahogy éreztem, hogy ez lesz, a mezőny legjobbjai sokszor hibáznak ilyenkor.

Élő ügyfélszolgálat