csak a magyar kezdőben van 5-6 játékos aki jobb nála és mégsem sztárkodik ennyit.
Nagyondurva 11-es párbajt láthattunk, szegény Németh. De a kapusunk nagyon ügyes volt hálistennek.
Hajrá fiuk!
A legörömtelibb, hogy együtt van a csapat! Sok ügyes, tehetséges játékos van a gárdában, akik sokra fogják még vinni!
Németh Krisztiánról pedig annyit, hogy rengeteg labdát megtartott, és mintha őt vágták volna fel a szabadrúgás előtt, amit Koman bebombázott...
Látszik, hogy sérült és nagyon akar, lesz ez még jobb is tőle! Kíváncsi lennék, hányszor szabálytalankodtak vele az ellenfél védői.
Egyszer, 3-4 éve láttam élőbe egy Diósgyőr-MTK meccsen, és olyan gólpaszt adott, amit kevés játékostól láttam eddig.
Láttam az olaszok spanyolok elleni meccsét (60 percet emberelőnyben voltak), szerintem gyengébbek, mint a csehek.
Hajrá magyarok!
csak a magyar kezdőben van 5-6 játékos aki jobb nála és mégsem sztárkodik ennyit.
Németh Krisztiánról pedig annyit, hogy rengeteg labdát megtartott, és mintha őt vágták volna fel a szabadrúgás előtt, amit Koman bebombázott...
Mintha a foci csapatjáték lenne, valahol egyszer ezt hallottam...
Sok jó játékos van a csapatban, közülük Németh az egyik legjobb, de azt hiszem, most nem ez a lényeg.
Romsy, ha egyszer vége lesz a pókerbiznisznek (reméljük sose :D) és esetleg dolgozni támadna kedved én a pszichológusi pályát ajánlanám neked :D Csernus hozzád képest lófütty se :D
Imre jobb szakember =)
yess
[video=youtube;jX35Jqyi0gM]jX35Jqyi0gM[/video]
ha annyira csapatjáték a foci, akkor a 11-esnél a csapat érdekét kell nézni és jól lőni, nem arra törekedni hogy minél lazább legyen és megalázó, ha a kapus a másik irányba megy.