Póker Fórum Archívum > Minden más > FIFA U20 Világbajnokság, Egyiptom

V.Peti
Válasz bojanika kommentjére
2009. okt. 9. 21:59

hisz őt majdnem elvitte az arsenal!!

CantusPutnok
2009. okt. 9. 22:00

Ez a bíró egy vicc... Akárki is jut tovább, azt már most megverette az elődöntőben. Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy a kiállítások mindegyike jogos volt. Én Futács helyett Balajtit hoztam volna. Cseréink közül szerintem a legjobb. És már-már alapember Diósgyőrben.

Győzzön a jobbik, de hajrá magyarok!

bojanika
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. okt. 9. 22:04

Én biztos elfogult vagyok, de a magyar kiállítás szerintem nem volt jogos. Szekeres simán futott, az olasz meg nekifutott... nem volt ütő mozdulat.
Az olaszok mindig is mákosak voltak az ilyen szituációkban, sajnos most nem vagyok optimista.

geryhun
2009. okt. 9. 22:07

egyértelmű hogy nem volt kiállítás.. Most elkezdődött a szokásos olasz stílus , phfúj..

rogan99
Válasz geryhun kommentjére
2009. okt. 9. 22:16

egyértelmű hogy nem volt kiállítás.. Most elkezdődött a szokásos olasz stílus , phfúj..

Nem volt. Beteg ez a meccs...

bojanika
Válasz geryhun kommentjére
2009. okt. 9. 22:18

A játékvezető tekintélyére jellemző, hogy senki le se szarja, hogy mutogatta: csak térfélcsere, pihi nincs... :) szerencsétlen, pedig neki igazán tudnia kéne, hogy ilyeneket nem csinálunk - amerre ő lakik, ott ilyenért előveszik az emberek a lőfegyvereket. BUMMM! Kéne egy nagy gól. Vagy egy iszonyat csúnya pici, mindegy...

bojanika
2009. okt. 9. 22:25

Koman- Németh.................. Olllllllllllllllllllllllllllllléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

rogan99
Válasz rogan99 kommentjére

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!

Neomorf

yeah

Romsy

zselé > olaj :V

Élő ügyfélszolgálat