hisz őt majdnem elvitte az arsenal!!
Ez a bíró egy vicc... Akárki is jut tovább, azt már most megverette az elődöntőben. Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy a kiállítások mindegyike jogos volt. Én Futács helyett Balajtit hoztam volna. Cseréink közül szerintem a legjobb. És már-már alapember Diósgyőrben.
Győzzön a jobbik, de hajrá magyarok!
Én biztos elfogult vagyok, de a magyar kiállítás szerintem nem volt jogos. Szekeres simán futott, az olasz meg nekifutott... nem volt ütő mozdulat.
Az olaszok mindig is mákosak voltak az ilyen szituációkban, sajnos most nem vagyok optimista.
egyértelmű hogy nem volt kiállítás.. Most elkezdődött a szokásos olasz stílus , phfúj..
egyértelmű hogy nem volt kiállítás.. Most elkezdődött a szokásos olasz stílus , phfúj..
A játékvezető tekintélyére jellemző, hogy senki le se szarja, hogy mutogatta: csak térfélcsere, pihi nincs... :) szerencsétlen, pedig neki igazán tudnia kéne, hogy ilyeneket nem csinálunk - amerre ő lakik, ott ilyenért előveszik az emberek a lőfegyvereket. BUMMM! Kéne egy nagy gól. Vagy egy iszonyat csúnya pici, mindegy...
Koman- Németh.................. Olllllllllllllllllllllllllllllléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!
yeah
zselé > olaj :V