Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Figyelmeztetés - Lehúzás

Pistapapa
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 27. 21:57

A "Benya" neve , mint melléknév szerepel a mondatban. A rád utalásnál inkább a tisztelet miatt.
Tudom, hogy nem félsz, a célom nem is az volt,csak amikor vannak pillanatok (talán havonta 1-szer), amikor nem tudok uralkodni magamon, és a késleltetést, mint olyan még hírből sem ismerem, akkor sajnos így jön ki belőlem.
A lényeg, hogy gondolkozz el azon, hogy egy olyan ember mellet posztolsz, aki nyilvánvaló, hogy többeket becsapott, és elérhetőséget is Te szolgáltatsz.
Ezek az email-es dolgok csak ködösítések,időhúzások stb...
Képben vagyok az ilyen témában elég rendesen, úgyhogy azt tanácsolom ha nincs vaj a füled mögött vond ki magad mihamarább ahogyan csak tudod, mert magadnak ártasz a legtöbbet.
Van egy rész a Példabeszédek-ben, ami kitér a kezességtől való óvásra, és a hamis tanúzásra is.

Nem haragszom teljesen okkal húztad fel magad. Én is a tisztelet miatt kértem, hogy Benya neve legyen nagy és akkor inkább az enyém kicsi, de tényleg melléknév úgyhogy még ezt is benéztem. :D Még egyszer bocs.

Pistapapa
Válasz tomy123 kommentjére
2013. aug. 27. 21:58

Pistapapa inkább írj egy blogbejegyzést: Ahogy én a Lehúzás rally25/Tüsi/Zoli topicot látom címmel

Dehogy írok sőt inkább most már kussolok tényleg. :)

jabyga
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. aug. 27. 22:42

Még csak itt tartasz a fórum topikban?
Akkor lesz olvasnivalód egész estéig:))

Igazából csak kiragadtam az egyetlen értelmes témát az utóbbi 5 oldalból! :D

Holdenper
Válasz jabyga kommentjére
2013. aug. 27. 23:36

Pistapapa vs Ice-pocó NL2 HU4rollz életre halálra. A közvetítés jogát nálam lehet megvenni

pszibu
Válasz Tsulok kommentjére
2013. aug. 28. 0:06

nem félsz, hogy ha sokat viccelődsz, rád ülnek? :p

trixilw
Válasz Holdenper kommentjére
2013. aug. 28. 0:32

Pistapapa vs Ice-pocó NL2 HU4rollz életre halálra. A közvetítés jogát nálam lehet megvenni

Engem érdekelnének azok a jogok. Milyen feltételekkel tolod? Kábeltévé és országos adó is mehet?

tomy123
Válasz Holdenper kommentjére
2013. aug. 28. 8:15

Sharkscope-n miért blokkoltad magad?

Palesz76
2013. aug. 28. 8:56

Az életben minimum egyszer le fognak húzni.Tanulj belőle ! Ha többször is megesik veled akkor balek vagy és megérdemled. Ha egyszer sem akkor meg gerinctelen féreg és te vagy a lehúzó.
Kölcsönadott pénzt kezelj úgy mint amit egy hajléktalannak adnál adományként.

Sajnos a topic egy szomorú dologról szól. Gondolom , valamennyivel jobb hogy itt is kiadhatják a károsultak a bajaikat. Viszont ez a személyeskedő sértegető kostólgató hangnem a komentelöket is minősíti . Az utolsó kommentek meg már savazás mások felé, ami szintén rosszindulatú .

Drága lecke volt de tanuljatok belőle . Ki a saját- ki a más kárán!

rookie8906
2013. aug. 28. 11:40

Köszönjük Gandhi.
Ma sem keltem fel hiába.
Nagy szükség volt erre a hozzászólásra.

danfiu
2013. aug. 28. 22:30

Hasznos info lehet:

Allitolag a percekben omaha hilowzik plo300on abban a teremben, ahol bent ragadt neki penze es 1000 dollart lehet kivenni/het. 2+2 n is ugyanazzel a nick-kel irogat a terem topikjaba.

Image

Élő ügyfélszolgálat