Megforgatja, ami még maradt :D :facepalm:
Úgy van vele könnyen jött, könnyen megy....:D
good luck!
a beirasai alapjan veszeget ki penzeket, de ugyanakkor a kifizetesre panaszkodik... ugye milyen szar, amikor nem fizetik ki az embert?
szurkoljon neki mindenki!
Engem érdekelnének azok a jogok. Milyen feltételekkel tolod? Kábeltévé és országos adó is mehet?
nem félsz, hogy ha sokat viccelődsz, rád ülnek? :p
Sharkscope-n miért blokkoltad magad?
Túl sok játékpénzzel futottam EV alatt, pláne 60-on durva, már majdnem a 100bi-t nyalogatta (30-on is alatta futkosok, de ott olyan a minta, meg az EV roi, hogy annyira azért nem para). Regek meg az EV-t nem látják, és nem akarok felesleges regwarokat emiatt. Meg általában pozitív hozadéka nincs (ismerek olyan csillagos, nagyon szép roival rendelkező embert, akire ettől függetlenül ráülnek rendesen...mondjuk olyat is, akit békén hagynak)
Kedves rally úr már megint nem válaszol,tuti melózik 25órát naponta...
Csak tudnám minek kellett megadni a mail címét,ha konkrét választ senkinek nem adott,sőt már nem is válaszol senkinek 3napja.
Mondjuk nem is vártam mást,szerintem már megint másik mail címe van ennek a csodálatos embernek:))
Nem remeltem, hogy hirtelen megjavul es kifizet mindent. nem is ertem minek adott meg mail cimet.
szintén zenész, hat napja nem kaptam tőle új emailt, azt csinálja, amit eddig is...