Póker Fórum Archívum > Minden más > Figyelmeztetés - Lehúzás

Nlzkm9
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 28. 22:54

Megforgatja, ami még maradt :D :facepalm:

szpokboy
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. aug. 28. 23:30

Úgy van vele könnyen jött, könnyen megy....:D

Tsulok
Válasz Tsulok kommentjére
2013. aug. 28. 23:51

good luck!

Tsulok
Válasz szpokboy kommentjére
2013. aug. 29. 0:01

a beirasai alapjan veszeget ki penzeket, de ugyanakkor a kifizetesre panaszkodik... ugye milyen szar, amikor nem fizetik ki az embert?

Maxxxika
2013. aug. 29. 0:20

szurkoljon neki mindenki!

Holdenper
Válasz trixilw kommentjére
2013. aug. 29. 3:22

Engem érdekelnének azok a jogok. Milyen feltételekkel tolod? Kábeltévé és országos adó is mehet?

10 dodóért a tiéd bármilyen adóra, csak hadd üljek be NL10-re, mert nincs roll, de nagyon érzem az erőt ;)

nem félsz, hogy ha sokat viccelődsz, rád ülnek? :p

Nem :)

Sharkscope-n miért blokkoltad magad?

Túl sok játékpénzzel futottam EV alatt, pláne 60-on durva, már majdnem a 100bi-t nyalogatta (30-on is alatta futkosok, de ott olyan a minta, meg az EV roi, hogy annyira azért nem para). Regek meg az EV-t nem látják, és nem akarok felesleges regwarokat emiatt. Meg általában pozitív hozadéka nincs (ismerek olyan csillagos, nagyon szép roival rendelkező embert, akire ettől függetlenül ráülnek rendesen...mondjuk olyat is, akit békén hagynak)

tomy123
Válasz Holdenper kommentjére
2013. aug. 29. 5:52

Túl sok játékpénzzel futottam EV alatt, pláne 60-on durva, már majdnem a 100bi-t nyalogatta (30-on is alatta futkosok, de ott olyan a minta, meg az EV roi, hogy annyira azért nem para). Regek meg az EV-t nem látják, és nem akarok felesleges regwarokat emiatt. Meg általában pozitív hozadéka nincs (ismerek olyan csillagos, nagyon szép roival rendelkező embert, akire ettől függetlenül ráülnek rendesen...mondjuk olyat is, akit békén hagynak)

Ez egy korrekt válasz volt. Most meg vagy dícsérve!
GL

rookie8906
2013. aug. 30. 19:14

Kedves rally úr már megint nem válaszol,tuti melózik 25órát naponta...
Csak tudnám minek kellett megadni a mail címét,ha konkrét választ senkinek nem adott,sőt már nem is válaszol senkinek 3napja.
Mondjuk nem is vártam mást,szerintem már megint másik mail címe van ennek a csodálatos embernek:))

Tsulok
2013. aug. 30. 19:59

Nem remeltem, hogy hirtelen megjavul es kifizet mindent. nem is ertem minek adott meg mail cimet.

mattack
2013. aug. 31. 7:24

szintén zenész, hat napja nem kaptam tőle új emailt, azt csinálja, amit eddig is...

Élő ügyfélszolgálat