Figyelmeztetés - Lehúzás
Sziasztok!
Ez a poszt azért született meg, hogy figyelmeztesse a pókereseket, hogy amennyiben rally25/Tüsi/Zoli bármilyen formában pénzt kér, befektetést, stakinget ajánl, akkor igyekezzetek a körültekintően eljárni, bebiztosítani magatokat, mert könnyen előfordulhat, hogy a pénzeteket nem látjátok viszont soha.
Tisztában vagyok vele, hogy az oldalon sokan tisztelik/szeretik/kedvelik/istenítik Tüsit. Én is közéjük tartoztam, amíg le nem lépett a pénzemmel. Ebben volt befektetés és "staking" is. Az összeg $ ezrekben mérhető.
Egy ideje nem reagál semmilyen megkeresésre (e-mail, fb), a telefonját vízbe ejtette... Ha valaki esetleg tud hozzá elérhetőséget, ami nem a 20/......979-es szám, az kérem, hogy privátban küldje el.
Tudomásom szerint Tüsi mostanában keveset pókerezik, akkor is főleg élőzik. Csak óvatosan!
Üdv
Tsulok
Ide sorolnám meg gazzat alias Kormos Péter pécsi lakost :)
Szintén érintett vagyok a dologban,lelépett pár K $-al,és ismerek még 1-2 embert, akiknek forgatta a pénzét...az anyjának a telefonszámát egyik srác megszerezte,meg ,hogy hol lakik....állítólag erdélyben van ,ez az utolsó infó....
Tényleg képesek vagytok több k $-t csak úgy odaadni annak akit csak forumról ismertek??
Miért ne? Lassan engem is egy olyasvalaki szponzorál lassan egy éve, akivel még nem találkoztam személyesen. Nem ezen múlik a tisztesség és a becsület.
Miért ne? Lassan engem is egy olyasvalaki szponzorál lassan egy éve, akivel még nem találkoztam személyesen. Nem ezen múlik a tisztesség és a becsület.
Tényleg képesek vagytok több k $-t csak úgy odaadni annak akit csak forumról ismertek??
Ilyen témák a magyar fórumokon nincsenek eléggé kiemelve sajnos. Remélem sikerül visszaszereznetek a pénzetek