Póker Fórum Archívum > Minden más > Figyelmeztetés - Lehúzás

Piroslapos
Válasz Jymaster111 kommentjére
2016. ápr. 5. 21:44

Szia!

Esetleg, egy magyar nyelvű leírást bedobhatnál, illetve leírhatnád, hogy mi történt!

+111

sakkos000
Válasz Tsulok kommentjére
2016. ápr. 5. 22:08

Beadta azt a mesét hogy cukorbeteg és nem tudja elhagyni a házat. Kapott egy stakelést, viszont pár nap múlva eltűnt az accountjáról a pénz. Többször próbálták felvenni vele a kapcsolatot skype, email, de nem érték el. Viszont a sharkscope szerint jelenleg is játszik, olyat ami nem volt megengedve a stakelés alatt. Utolsó mondat: Ne bízzatok meg ebben a szemétben!

van Gerwen
Válasz sakkos000 kommentjére
2016. ápr. 6. 12:22

Beadta azt a mesét hogy cukorbeteg és nem tudja elhagyni a házat. Kapott egy stakelést, viszont pár nap múlva eltűnt az accountjáról a pénz. Többször próbálták felvenni vele a kapcsolatot skype, email, de nem érték el. Viszont a sharkscope szerint jelenleg is játszik, olyat ami nem volt megengedve a stakelés alatt. Utolsó mondat: Ne bízzatok meg ebben a szemétben!

Azért az már tényleg a legalja, ha valaki kitalált betegségre hivatkozva kunyerál pénzt, majd lelép vele.

Most meg jól bbasztam.

Én is. Jól tettük!

szroli
2016. ápr. 6. 16:09

Akik ilyen vagy hasonló kitalált betegségekre hivatkoznak,remélem bele is betegednek.

S0nnyB1ack
2018. márc. 7. 9:59

Sikerült bákinek eredményt elérni ezekben az ügyekben? A jogi utas dologból lett valami?

Dodonpa11
2018. márc. 7. 20:32

Izildurzero alias P**** A**** tartozik nekem és nem fizet, vele is vigyázni!!!

Ibiza
2018. márc. 11. 8:34

Aki annyira okos, hogy neki kolcson ad...hat...finoman fogalmazva: hazhoz megy a pofonert.
Persze azert remelem visszakapod

Élő ügyfélszolgálat