Megnéztem a Prison Break évadzáró epizódját (S03E13), igaz már egy ideje kint volt..Szerintem a harmadik évad sokkal jobb volt mint a második, bár az elsőt nem körözte le. Most hogy vége, és csak szeptemberben lesz folytatás, már jut idő a LOST negyedik évadjára is, most épp a 3. rész következik nálam.
Egyébként tudom ajánlani a Róma (Rome) című sorozatot, összesen 2 évad az egész, de nagyon tuti.
Én jelenleg egy kicsit gondban vagyok... Szinte mindent megnéztem ami érdekel. és a szrájk miatt felhoztam a lemaradást...:-)
Amit megnéztem: Alias, 24, Lost, Greys Anatomy, Californication, Dark Angel, Heroes, My name is Earl, The IT Crowd, Tilt, Veronica Mars, Bionic Woman, Life, The Big Bang Theory
Mit tudnátok ajánlani?
A Weeds-en gondolkozom? Nézi valaki? A kritikák egész jók... Szerintetek?
Gondoltam még a Las Vegasra illetve a Sarah Sillverman Projektre (sajnos még nincs felirat hozza) Nagy kár pedig azt nézném, de az mar tul magas.felirat nélkül :-)
A Lost az most nagyon ütős, mikor fent van a neten a legujabb resz mar töltöm is és azonnal nézem :-)
studio 60.
az en kedvencem:).
nagyon jo dialogusok, hangulatos, okos, es vicces.
csak egy evad van belole sajnos:(
Flight of the Conchords!!!!!!!!!!!!!!
hihetetlen nagy, én dőlök a röhögéstől! Tipikusan az a sorozat, ami vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem! Nekem nagyon bejött :)
Két új-zélandi zenész szerencsét próbál az USA-ban, a bandának mindössze egy rajongója van, nagyon tuti zenék és poénok! :)
A kedvenceim (sorozatok terén "régivágású" vagyok):
-Columbo
-Magnum
-Forró Szél (Firga bá' nyáron is sísapkában fát gyalul a panelház 7. emeletén... ;) )
-Vaczak Szálló
-Csengetett, Mylord?
És persze minden idők legnagyobb figurája, egyben példaképem Al Bundy! ;)
Biztos van még, de nagy hirtelen ezek jutottak eszembe.
Flight of the Conchords!!!!!!!!!!!!!!
hihetetlen nagy, én dőlök a röhögéstől! Tipikusan az a sorozat, ami vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem! Nekem nagyon bejött :)
Két új-zélandi zenész szerencsét próbál az USA-ban, a bandának mindössze egy rajongója van, nagyon tuti zenék és poénok! :)
Knight Rider 2008 (pókerjelenettel)
Ma megnéztem a Knight Rider 2008 pilotját. Az autó nagyon ütős lett. A sztorit is egész jól folytatták... és mint mostanában minden filmben vagy sorozatban a póker is helyett kapott. A főhősünk Michael Knight fia Vegasban pókeren akarta visszahozni adóságát. Nem semmi vállalkozás, főleg annak tekintetében, hogy Phil Laak-al játszott egy asztalon..... :-)
Ma megnéztem a Knight Rider 2008 pilotját. Az autó nagyon ütős lett. A sztorit is egész jól folytatták... és mint mostanában minden filmben vagy sorozatban a póker is helyett kapott. A főhősünk Michael Knight fia Vegasban pókeren akarta visszahozni adóságát. Nem semmi vállalkozás, főleg annak tekintetében, hogy Phil Laak-al játszott egy asztalon..... :-)
Zoleee : 30 Rock, The Sarah Connor Chronicles, Day Break
hirtelen ennyi jut eszembe
most én is kifogytam a sorozatokból, ötelteket szívesen várok