Régi klaszzikushoz tértem vissza, mostanában az X-aktákat nézem :D..
Régi elmaradásom a Nip/Tuck, most kezdtem.
Amúgy Heroes, PrisonBreak, 24 (6. nem), Sex and the City, Deadwood, CSI, Samantha Who, Supernatural, Dr House...
Las Vegas, Prison Break, 24, Smallville, Supernatural, Dr House
Régi klaszzikushoz tértem vissza, mostanában az X-aktákat nézem :D..
Most végeztem ki a teljes Miért éppen Alaszkát (6 évad), és a fene se gondolta, hogy ilyen űr fog utána tátongani. :) Már a kilencvenes évek közepén is nagy kedvencem volt, de igazán most jött be 100%-ig.
Amit sajnálok, hogy nem szinkron nélkül néztem minden szezont (az első 4 évadot szinkronosan láttam), mert szinkronosan kicsit idegesítő volt egy-két ember hangja (például a Maggie-t szinkronizáló színésznő a későbbi évadokban már átment annyira nyálasba és affektálósba, hogy a gutaütés kerülgetett tőle, míg az eredeti hangjával egész más stílusa volt a szereplőnek (megjegyzem más szempontból ugyanez a helyzet Fleishmann dokival is), és a jellemüket is átalakította picit, meg szintén zavaró volt az állandó kavarás a magázás-tegezés viszonylatban a szereplők között, plusz a szinkronszínészek váltakozása bizonyos szereplőknél...
Iszonyatosan eltalált sorozat, na! :)
SKINS!!!!!!!!!!!
Na ez kötelező darab, Zoleee és egy pár barátom nagyon dicsérte és milyen igazuk volt!!!! Angol, ami már eleve plusz 5 pont egy vígjátéknál nálam, és azért is nagyon jó, mert a szereplők ugye angol angolt beszélnek, ami sokkal élvezetesebb szerintem mint az amerikai angol! Néhány fiatalról szól ez a sorozat, tele jól eltalált karakterekkel és kitünő szituációkkal. Az első rész nekem még kicsit nyögvenyelős volt, de aztán beindult! Felirat van.
Ja, és persze most indult újra House M.D. és Lost is! Ne feledjétek!
Belekezdtem évek után ismét a MASH-be. Kötelező darab szerintem, régen is nagyon szerettem, és piszokul élvezem most is.
South Park, Rém rendes család (nem Budapesten) és az It Crowd.
Nálam jelenleg ez a sorozat van a toppon. Szerintem iszonyat jó
"Californication" (2007)
Nálam jelenleg ez a sorozat van a toppon. Szerintem iszonyat jó
"Californication" (2007)