Egyértelműen az első a best, de nekem a 2. is nagyon tetszett, viszont a 3. már kicsit túlerőltetetett, 3-4 igazán nagy poén van benne.
Van már szinkronban is, úgy jobb mint felirattal
Ezt a filmet is rég várom : Resident Evil : Extinction szept. 21.
http://www.youtube.com/watch?v=5O_hQI9HrTQ
HITMAN, azthiszem ezt senkinek nem kell bemutatni, kár hogy nem Jason Statham játsza a főszerepet, volt róla szó pedig, elég ígéretesnek tűnik, na meg a zene :D
http://www.youtube.com/watch?v=46V-6rZt_tk
Fantastic Four
Nos, megnéztem a Fantasztikus Négyes című "fantasztikus" film mindkét részét egymás után (mármint 3 nap alatt:D ).
Első rész:
Nagyon nyögvenyelős, pedig én szeretem ezeket az "agy kikapcs, dübörögjön a basszus és jöjjön a látvány" képregényfilmeket (Batman, Superman, Spiderman és társai). Itt valahogy végig azt éreztem, hogy akkor lenne jó, ha vagy 30 percet kivágnának a filmből.
12 évesen mindenesetre biztosan megnéztem volna mégegyszer.
Második rész:
Ez már sokkal inkább nézhető, mint az első, sokkal pörgösebb és az "akciójelenetek" is látványosabbak (naja, az első részt 4:3-as képaránnyal néztem meg, ezt meg 2,35:1). Mindenesetre szerintem a másodikat érdemes megnézni annak, aki kedveli a képregényfilmeket.
Láttátom már az Eszement Freddy(Freddy got fingered) c. mesterművet?Tom Green játszik benne és nagyon-nagyon beteg egy film.Érdemes megnézni!:D
Én már az Alien vs Predator 2-t várom. Nézzétek meg a Trailer-t a filmről. Érdemes.. az sg.hu-n megtaláljátok.
Premier dec. 24 ! :D :D
Viszont a Resident Evil 3.-at nehogy megnézze valaki !!! Az első még elment, a 2. szánalom, ez szintén.
Én már az Alien vs Predator 2-t várom. Nézzétek meg a Trailer-t a filmről. Érdemes.. az sg.hu-n megtaláljátok.
Premier dec. 24 ! :D :D
Elég véresnek tűnik. A trailer alapján minimum egy kisebb város lakossága megy rá.
Képek és előzetesek (szigorúan csak azoknak, akiknek a gyomra bírja az ilyesmit)
Karácsonykor úgyis van ideje mindenkinek filmeket nézni:
Most néztem meg az 1408 című filmet, nagyon állat. Ha egy kicsit parázni akartok, akkor éjjel 10 körül lehúzott redőnyökkel, mélyeket felcsavarva, hangerőt ráadva érdemes megnézni.
+1
Tegnap megnéztem a Planet Terror-t, na az sem semmi. Vicces film :)
Mindkét film elérhető HD minőségben is!
Karácsonykor úgyis van ideje mindenkinek filmeket nézni:
Most néztem meg az 1408 című filmet, nagyon állat. Ha egy kicsit parázni akartok, akkor éjjel 10 körül lehúzott redőnyökkel, mélyeket felcsavarva, hangerőt ráadva érdemes megnézni.
+1
Tegnap megnéztem a Planet Terror-t, na az sem semmi. Vicces film :)
Mindkét film elérhető HD minőségben is!
Még nem is hallottam róla. De ez a Man from Earth 8,4 pontot kapott az imdb-n...annyira nem lehet rossz akkor.