ez meg csak most keszul
http://filmbuzi.hu/archives/2008/02/02/poszter-es-trailer-a-the-grand-nek/
S feliratokat honnan szoktatok leszedni?
Nagyon vártam az AVP2-t, legalábbis amíg normális minőségben kijön, hát oltári csalódás volt számomra, 15 perc után lekapcsoltam, pedig ilyet még soha sem csináltam, max elaludtam :(
Ugyanígy vártam a HITMAN-t is, ami végülis jó lett, bár tavaly is már megvitattuk, hogy lehet hogy félrenyúlnak a főszereplővel, Jason Statham helyett, ez viszont kellemes csalódás volt számomra, ez 2szer nézhető :D
A Rambo 4-el vagyok most így, hogy várom várom, mármint a normális verziót, de nem tudom, majd meglátom.
Érdekes volt Stallone a 60-as évével a ROCKY akárhányban(a legújjabb rész), bár silány angoltudásom ellenére nem azért nem értettem semmit, mert a szókincsem közelít a 2db-hoz, hanem mert Stallone botox arcoscskájából érdekes hangok hagyták el a szájacskáját :D
Szóval ennek tudatában várom az Új Rambo-t :D
Nagyon vártam az AVP2-t, legalábbis amíg normális minőségben kijön, hát oltári csalódás volt számomra, 15 perc után lekapcsoltam, pedig ilyet még soha sem csináltam, max elaludtam :(
Viszont a Brookyn Rules-t(Denzel Washington) ajánlom mindenkinek, feliratosan jó minőségben elérhető.
Hah, azthittem már velemvan a baj hogy nemjön be a film, de ezekszerint nemvagyok egyedül :P (habár én 25 percig bírtam a töménytelen szenvedést és a sok hülyedumát):D
Na ne csináljátok! :) Pont olyan jó/rossz, mint az első rész!
És nekem pont annyira tetszett is! Végre egy agyatlan film, amit csak "bámulni" kell, és kikapcsolhat az agyam!
Szubjektív vélemény : nézhetetlen a film sztem. Az első rész sem volt egy nagy durranás, inkább egy erős B-s film noname színészekkel, de a hang és látvány világ vitte a filmet, illetve a sztori sem volt rossz. 3szor néztem meg, azért mert első alkalommal nem volt magyar felirat, próbáltam a nem létező inglis nyelvtudásom csiszolni, másodszor felirattal, majd 3-szor meg HD(legalábbis annak titulált) verzióban és mind a 3szor élveztem. Nem vártam nagy durranást a 2. résztől sem... most inkább nem spoiler-ozok, de mindenképpen nevetséges már a film első 10 perce, na jó a 15 perce is. Az agyonyúzott kliséket még csákk norris is megirigyelné :)
Na jó nem fikázom, nekem nem jött be ennyi, ennél többet vártam.
Predator vs Alien = az utobbi 10 évben nem láttam rosszabb filmet
Kanrich cipelt el, hat mit mondjak ki lehettt volna hagyni...de erősen :-)
Predator vs Alien = az utobbi 10 évben nem láttam rosszabb filmetÉn ezt rutinosan kihagytam. Most láttam viszont a 25th Hour című filmet Edward Norton-nal. Nagyon tetszett a film.
Kanrich cipelt el, hat mit mondjak ki lehettt volna hagyni...de erősen :-)