Újabb tétel a listáról: Taxi Driver (1976) - IMDb Hát kövezzetek meg de max egy 5-st ér... Borzasztó.. Olyan mint egy narkolepsziás drogos álma az egész film. Egy rakat rész borzasztó értelmetlen és felesleges benne... Ennél sokkal többet vártam
Valoszinu 76 kornyeken azert elegge utott ez a film :) amugy en is csak 1-2 eve lattam.
Ez kb. 2 generacioval korabban volt.
Erdekes dolgok ezek amugy. Pl. en meg deritettem ki nyomtatott telefonkonybol / mar vezetekes tel. se nagyon van/egy bejovos lanynak a cimet, telefonszamat, akkor meg dobaltunk be levelet ennek a lanynak a postaladajaba, vagy egy tavolabbi lanyzoval igazibol leveleztunk, sokszor a boritekot is o maga csinalta, hajtogatta egy vagany vagy epp romantikus ujsagbol, stb.
Ettol fuggetlenul en elveztem nagyon a chaten valo "udvarlast" is evekkel kesobb is:).
Én nekem nincs bajom sok régi filmmel, ezzel se az a bajom hogy régi. A bajom azzal van hogy nagyon vontatott volt nekem, meg lassú. Tudnék most írni egy-két dolgot, de nem akarok spoilerezni a fehér betű előkereséséhez meg most fáradt vagyok :D Én többet, vagy még inkább mást vártam ettől a filmtől. A tükrös jelenetről pedig én is tudtam hogy az "klasszikus" és tetszett is. Egyszer azt hiszem linkeltem is ide, hogy egyszer a pankrátorokkal is feldolgozták azt a jelenetet, de berakom ide megint hátha valaki nem látta és érdekelné:
[video=youtube;y_e9X4JplHw]http://www.youtube.com/watch?v=y_e9X4JplHw[/video]
Visszalapozgattam de nem nagyon találtam, pls tudnátok estére ajánlani néhány jó vígjátékot?
Visszalapozgattam de nem nagyon találtam, pls tudnátok estére ajánlani néhány jó vígjátékot?
Ha még nem láttad:
[video=youtube;fhHZg5dR6J8]http://www.youtube.com/watch?v=fhHZg5dR6J8[/video]
Napos oldal (Silver Linings Playbook), 2012
Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower), 2012
Juno (2007)
A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine) 2006
Adventureland (2009)
Én most a horrorra csúsztam rá nagyon.
Abból valami nagyon jót tudtok ajánlani?