Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Littlemage
Válasz Thorles kommentjére
2013. nov. 10. 20:54

Újabb tétel a listáról: Taxi Driver (1976) - IMDb Hát kövezzetek meg de max egy 5-st ér... Borzasztó.. Olyan mint egy narkolepsziás drogos álma az egész film. Egy rakat rész borzasztó értelmetlen és felesleges benne... Ennél sokkal többet vártam

Valoszinu 76 kornyeken azert elegge utott ez a film :) amugy en is csak 1-2 eve lattam.

Ez kb. 2 generacioval korabban volt.

Erdekes dolgok ezek amugy. Pl. en meg deritettem ki nyomtatott telefonkonybol / mar vezetekes tel. se nagyon van/egy bejovos lanynak a cimet, telefonszamat, akkor meg dobaltunk be levelet ennek a lanynak a postaladajaba, vagy egy tavolabbi lanyzoval igazibol leveleztunk, sokszor a boritekot is o maga csinalta, hajtogatta egy vagany vagy epp romantikus ujsagbol, stb.

Ettol fuggetlenul en elveztem nagyon a chaten valo "udvarlast" is evekkel kesobb is:).

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2013. nov. 10. 21:35

Valoszinu 76 kornyeken azert elegge utott ez a film :) amugy en is csak 1-2 eve lattam.

Ez kb. 2 generacioval korabban volt.

Erdekes dolgok ezek amugy. Pl. en meg deritettem ki nyomtatott telefonkonybol / mar vezetekes tel. se nagyon van/egy bejovos lanynak a cimet, telefonszamat, akkor meg dobaltunk be levelet ennek a lanynak a postaladajaba, vagy egy tavolabbi lanyzoval igazibol leveleztunk, sokszor a boritekot is o maga csinalta, hajtogatta egy vagany vagy epp romantikus ujsagbol, stb.

Ettol fuggetlenul en elveztem nagyon a chaten valo "udvarlast" is evekkel kesobb is:).

hehe nyomtatott telefonkönyv :D sztem mai tizenévesek 1 része nem is látott olyat :D

Lehet egy keresztapa trilógia sem lenne manapság átütő siker, változik a világ.

Thorles
Válasz kanrich_ kommentjére
2013. nov. 10. 21:46

Én nekem nincs bajom sok régi filmmel, ezzel se az a bajom hogy régi. A bajom azzal van hogy nagyon vontatott volt nekem, meg lassú. Tudnék most írni egy-két dolgot, de nem akarok spoilerezni a fehér betű előkereséséhez meg most fáradt vagyok :D Én többet, vagy még inkább mást vártam ettől a filmtől. A tükrös jelenetről pedig én is tudtam hogy az "klasszikus" és tetszett is. Egyszer azt hiszem linkeltem is ide, hogy egyszer a pankrátorokkal is feldolgozták azt a jelenetet, de berakom ide megint hátha valaki nem látta és érdekelné:
[video=youtube;y_e9X4JplHw]http://www.youtube.com/watch?v=y_e9X4JplHw[/video]

S0nnyB1ack
2013. nov. 17. 17:52

Visszalapozgattam de nem nagyon találtam, pls tudnátok estére ajánlani néhány jó vígjátékot?

Gaabeesz
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. nov. 17. 17:56

Visszalapozgattam de nem nagyon találtam, pls tudnátok estére ajánlani néhány jó vígjátékot?

nézz körül torrenten az újabb filmek közül mit tolnak a legtöbben :)
Azok általában jók szoktak lenni.

Maxxxika
2013. nov. 17. 18:16

Ha még nem láttad:

[video=youtube;fhHZg5dR6J8]http://www.youtube.com/watch?v=fhHZg5dR6J8[/video]

Gaabeesz
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. nov. 17. 18:23

Ha még nem láttad:

[video=youtube;fhHZg5dR6J8]http://www.youtube.com/watch?v=fhHZg5dR6J8[/video]

1x megnézhető

olegg
2013. nov. 17. 18:50

Napos oldal (Silver Linings Playbook), 2012
Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower), 2012
Juno (2007)
A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine) 2006
Adventureland (2009)

iKeksz
Válasz olegg kommentjére
2013. nov. 17. 19:35

Napos oldal (Silver Linings Playbook), 2012
Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower), 2012
Juno (2007)
A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine) 2006
Adventureland (2009)

a napos oldal nálam inkább szívszorító dráma, mint vígjáték :D

Gaabeesz
2013. nov. 17. 19:41

Én most a horrorra csúsztam rá nagyon.

Abból valami nagyon jót tudtok ajánlani?

Élő ügyfélszolgálat