Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Thorles
Válasz kanrich_ kommentjére
2013. dec. 3. 0:23

Na megnéztem az új Szörny Rt-s filmet, az egyetemeset. Van olyan jó szerintem mint az első rész.

zeoos77
2013. dec. 3. 0:40

[video=youtube_share;j5LWgvljXcQ]http://youtu.be/j5LWgvljXcQ[/video]

iKeksz
Válasz Thorles kommentjére
2013. dec. 3. 0:40

Na megnéztem az új Szörny Rt-s filmet, az egyetemeset. Van olyan jó szerintem mint az első rész.

Én a jóval vitatkoznék :D (az elsőre értem)

Thorles
2013. dec. 3. 9:43

Hát nekem mindkettő tetszett, de hát kinek a pap kinek a paplan :)

olegg
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. dec. 4. 22:43

Végiggondolva Bud Spencer és Terence Hill filmek kivételével nem tudok példát mondani, amikor a szinkront választanám eredeti hang helyett. Egy közepes színész is jól bánik a hangjával. Ráadásul a szinkron többnyire sterilen hat.

Egyetértek, szinte mindig az eredeti nyelvű verziót tartom jobbnak. Számomra még az Idétlen időkig (Groundhog Day) szinkronja volt egy üdítő kivétel.

Thorles
2013. dec. 5. 0:33

Na megnéztem a Pacific Rimet. Nagyon sokan szidják, pedig nem rossz film szerintem. Egyszerűen azt kell várni tőle ami. Egy látványfilm. Sztori, színészi játék nem túl erős, de mivel nem is vártam így nem csalódtam :) Látványra viszont szerintem egész jó. Nem azt mondom hogy top film, de egy erős C kategória vagy közepes B kategória :D Egyszer bőven nézhető

Koszka9999
Válasz Thorles kommentjére
2013. dec. 6. 21:18

Na megnéztem a Pacific Rimet. Nagyon sokan szidják, pedig nem rossz film szerintem. Egyszerűen azt kell várni tőle ami. Egy látványfilm. Sztori, színészi játék nem túl erős, de mivel nem is vártam így nem csalódtam :) Látványra viszont szerintem egész jó. Nem azt mondom hogy top film, de egy erős C kategória vagy közepes B kategória :D Egyszer bőven nézhető

Közepes B inkább. Látványvilág miatt tényleg mindenképpen megéri, de nem laptopon :)

tylerhungary
Válasz olegg kommentjére
2013. dec. 6. 21:53

Egyetértek, szinte mindig az eredeti nyelvű verziót tartom jobbnak. Számomra még az Idétlen időkig (Groundhog Day) szinkronja volt egy üdítő kivétel.

+torrente

zeoos77
2013. dec. 7. 19:20
kry
2013. dec. 9. 17:53

ez de sz@ar!
minek bántják még mindig szegény cápát?! a következő cápafilm valami ufók vs PlipCápaAlien lesz ?!

Image

[video=youtube;MwQ6HIQV0YQ]http://www.youtube.com/watch?v=MwQ6HIQV0YQ[/video]

Élő ügyfélszolgálat