Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

adam1992
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 28. 14:32

nagyon jó vígjáték, jó karakterekkel, igaz még egyelőre csak feliratosan van:
"Bízz a szerelemben (Stuck in love)" hivatalos magyar feliratos előzetes - YouTube

Koszka9999
Válasz d-_-b kommentjére
2014. febr. 28. 14:41

Last Vegas (2. magyar szinkronos előzetes) - YouTube

Aki látta írhatna egy véleményt, szereplők alapján imponáló.

limisus
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. febr. 28. 19:52

Last Vegas (2. magyar szinkronos előzetes) - YouTube

Aki látta írhatna egy véleményt, szereplők alapján imponáló.

Még moziban láttam és nem csalódtam benne. :)
Jó kis vígjáték.

titcar
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. márc. 6. 7:06

van az exam c. film ami elég jó, a kocka is bejött, meg volt vmi német film is, hogy ilyen szimulált börtönbe zártak önkénteseket, fele rab lett fele fegyőr.
tudtok még hasonló filmet, ahol az az alapsztori, hogy be vagy zárva valahova, és még a film is jó? :D

d-_-b
Válasz titcar kommentjére
2014. márc. 6. 7:40

tudtok még hasonló filmet, ahol az az alapsztori, hogy be vagy zárva valahova, és még a film is jó? :D

való világ?

Maxxxika
2014. márc. 6. 10:05

van az exam c. film ami elég jó, a kocka is bejött, meg volt vmi német film is, hogy ilyen szimulált börtönbe zártak önkénteseket, fele rab lett fele fegyőr.

A német film A kísérlet - PORT.hu.

Nemrég láttam egy hasonlót:
A gyilkos szoba - PORT.hu

Buytherest
2014. márc. 6. 10:10

bármilyen kamaradráma. első blikkre the man from earth

Netrol
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. márc. 6. 11:26

Fűrész 1, talán még a második része sem rossz, de az első az alapmű! amúgy asszem 6 vagy 7 részes.

Arkhon
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. márc. 6. 12:09

Ha valaki Inception szintű filmre vágyik, ami még tanulságos is, annak nagyon ajánlom a Mr. Nobody-t. Rengeteg filmet láttam, és ez nálam a top10-ben van benne. Igaz csak angolul van, de felirattal teljesen érthető.

Pat
Válasz Arkhon kommentjére
2014. márc. 6. 18:10

Ha valaki Inception szintű filmre vágyik, ami még tanulságos is, annak nagyon ajánlom a Mr. Nobody-t. Rengeteg filmet láttam, és ez nálam a top10-ben van benne. Igaz csak angolul van, de felirattal teljesen érthető.

Én meg nem ajánlom senkinek, főleg, ha már rengeteg filmet látott, köztük valóban minőségi alkotásokkal a témában. Inceptionhöz semmilyen módon nem hasonlítanám, illetve de, az operatőri munka mindkettőnél kiváló. Neked mi tetszett benne?

Élő ügyfélszolgálat