A látvány valóban, inkább egy planetáriumban tudnám elképzelni, mint egy moziban.
dallas buyers club!
Csak a feléig láttam, mert későn kezdtem el, de nagyon bejön eddig!
No az a Gravitáció mekkora egy okádék film gyerekek!! Elvett az életemből másfél órát ppffeeejj.... Az tény szép a képi világa és az első film amiben a világűr az tényleg világűr és teljesen kivették a hangokat a külső kameraképes jelenetekből, ebből a szempontból tényleg hiteles, de a történet nulla, már ha lenne olyan neki, a színészi alakítás szintén nulla, már ha az is lenne benne! Szép képek a világűrről ennyi, ha rám hallgattok leveszitek a hangot betesztek valami chill zenét és úgy nézitek!
Snowpiercer(2013)
Nagyon tetszett,sztem többször nézős,egy kicsit szürreális,de nagyon össze van rakva.
És akinek bejön egy régi klasszikus ami nekem kimaradt,és ehhez a filmhez kapcsólódik
Oldboy(2003)
A héten amit még néztem:
Non-Stop(2014)
Igen,Liam Neeson hozza formáját,akinek tetszett az Elrabolva,ez is fog..
No az a Gravitáció mekkora egy okádék film gyerekek!! Elvett az életemből másfél órát ppffeeejj.... Az tény szép a képi világa és az első film amiben a világűr az tényleg világűr és teljesen kivették a hangokat a külső kameraképes jelenetekből, ebből a szempontból tényleg hiteles, de a történet nulla, már ha lenne olyan neki, a színészi alakítás szintén nulla, már ha az is lenne benne! Szép képek a világűrről ennyi, ha rám hallgattok leveszitek a hangot betesztek valami chill zenét és úgy nézitek!
Fűrész 1, talán még a második része sem rossz, de az első az alapmű! amúgy asszem 6 vagy 7 részes. LOL na az barátom alapmű, erről ennyit.
A Gravitáció itthon, a családban is "nagy vitát" robbantott ki: Zseniális vagy kalapsz@r vélemények között. Egy biztos, a film mindenkit "megérintett", nehéz semlegesnek maradni. Mindenesetre szerintem szégyen, hogy annyi Oscart nyert, csomó jobb film is kijött tavaly ( Wall street farkasa v Phillips kapitány)
A Gravitáció itthon, a családban is "nagy vitát" robbantott ki: Zseniális vagy kalapsz@r vélemények között. Egy biztos, a film mindenkit "megérintett", nehéz semlegesnek maradni. Mindenesetre szerintem szégyen, hogy annyi Oscart nyert, csomó jobb film is kijött tavaly ( Wall street farkasa v Phillips kapitány)
Nemrégiben akartam megnézni, de elaludtam rajta kb 20 perc után :O Mindenesetre este befejezem és meglátjuk merre billen az a bizonyos mérleg nyelve. Bár ilyen kezdés után... :)
Én is megnéztem moziba..., utólag azt hallottam ,hogy a filmben annyi "pöpec" dolog van (amit lehet élvezni) , hogy az űrben vették fel a jeleneteket.
Cáfoljatok meg ha nem igaz , vagy ha csak egy részét vették fel, vagy totál kamu az egész :D