Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

titcar
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2014. ápr. 6. 18:49

Én is megnéztem moziba..., utólag azt hallottam ,hogy a filmben annyi "pöpec" dolog van (amit lehet élvezni) , hogy az űrben vették fel a jeleneteket.

Cáfoljatok meg ha nem igaz , vagy ha csak egy részét vették fel, vagy totál kamu az egész :D

nyilván felmentek :D

iKeksz
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. ápr. 17. 23:26

Ajánljatok pár filmet. Ncore-ról leszedhető legyen, 2013+ film, magyar felirattal minimum. Gondolkodtató thriller, akció , dráma, életrajzi ilyenek jöhetnek. Akcióból a szétlövök mindent kategóriájú filmek nem érdekelnek. Thanks! :)

Riddler1988
2014. ápr. 18. 1:35
Rumjack
2014. ápr. 18. 9:30
Bodza18
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. ápr. 18. 9:56

Online Filmek,Sorozatok ingyen,film let

Erről jut eszembe: a Weeds című sorozat szenzációs. Kétgyerekes anyuka drogdílerként dolgozik az apuka halála után, később termeszt, szállít, mindent bevállal, de csak okosan. Vagy nem??

Arkhon
Válasz iKeksz kommentjére
2014. ápr. 18. 10:45

Ajánljatok pár filmet. Ncore-ról leszedhető legyen, 2013+ film, magyar felirattal minimum. Gondolkodtató thriller, akció , dráma, életrajzi ilyenek jöhetnek. Akcióból a szétlövök mindent kategóriájú filmek nem érdekelnek. Thanks! :)

Hirtelen a "The Purge" jutott eszembe. Fent van magyarul is. Kicsit durva film, de mindenképp elgondolkodtató, és nem is olyan hosszú (85 perc)

naggeri
Válasz Rumjack kommentjére
2014. ápr. 18. 12:53

Lone Survivor (A túlélő)

haha, ebbe játszik DAn Blizerian is :D

moroska
Válasz iKeksz kommentjére
2014. ápr. 18. 13:08

Fogságban

olegg
Válasz moroska kommentjére
2014. ápr. 18. 13:32

Én is a Fogságban c. filmet (Prisoners, 2013) ajánlanám elgondolkodtató thriller kategóriában.

Laller85
2014. ápr. 18. 14:07

NOÉ (Dráma,Fantasy,Kaland) Russell Crowe alakítja Noét. 3D-ben egész jó kis film, ill. ami hasonló kategória "Isten Fia" (dráma) Christopher Spencer nagyszabású drámája

Élő ügyfélszolgálat