Én is megnéztem moziba..., utólag azt hallottam ,hogy a filmben annyi "pöpec" dolog van (amit lehet élvezni) , hogy az űrben vették fel a jeleneteket.
Cáfoljatok meg ha nem igaz , vagy ha csak egy részét vették fel, vagy totál kamu az egész :D
Ajánljatok pár filmet. Ncore-ról leszedhető legyen, 2013+ film, magyar felirattal minimum. Gondolkodtató thriller, akció , dráma, életrajzi ilyenek jöhetnek. Akcióból a szétlövök mindent kategóriájú filmek nem érdekelnek. Thanks! :)
Online Filmek,Sorozatok ingyen,film let
Ajánljatok pár filmet. Ncore-ról leszedhető legyen, 2013+ film, magyar felirattal minimum. Gondolkodtató thriller, akció , dráma, életrajzi ilyenek jöhetnek. Akcióból a szétlövök mindent kategóriájú filmek nem érdekelnek. Thanks! :)
Én is a Fogságban c. filmet (Prisoners, 2013) ajánlanám elgondolkodtató thriller kategóriában.
NOÉ (Dráma,Fantasy,Kaland) Russell Crowe alakítja Noét. 3D-ben egész jó kis film, ill. ami hasonló kategória "Isten Fia" (dráma) Christopher Spencer nagyszabású drámája