Nem kell ennyire kukacoskodni, a film megtörtént eseményen alapul, és ott akkor nem volt fegyver. Lényeg, hogy a szomi mellékszereplő teljes egészében, de főleg Hanks utolsó öt perce annyira elképesztően hitelesen lett megformálva, hogy állt a kezemen a szőr, pedig én aztán utálom az ilyen Amerika kiáll a honfitársaiért, mert ő a leg****ább, és legyőz mindenkit típusú filmeket.
Nagy nyomással, 2 collos tömlőkkel ez vízágyúként funkcionál, fegyvertelen emberek ellen működhet is.
Olvastam valahol egy hajós blogban, akinek a szerzője találkozott a hajó egyik matrózával, hogy a kapitány kb. semmit nem csinált.
Az a kevés pozitívum ami történt, az első tiszt műve volt.
Ennyit a valóságról, bár a dolog tényleg megtörtént.
Nem tudom te mit csinálnál egy redvás bantu mezítlábas kalóz ellen, aki 2 szót beszél angolul, állandóan ordít, full agresszív és az AK47-sét a pofádba dugdossa? :confused:
Az éhezők viadala folytatását is meg lehet egyszer nézni. Akinek bejött az első rész annak ez is tetszeni fog. :)
Nem tudom te mit csinálnál egy redvás bantu mezítlábas kalóz ellen, aki 2 szót beszél angolul, állandóan ordít, full agresszív és az AK47-sét a pofádba dugdossa? :confused:
Látod ezen még nem gondolkodtam. Tartok tőle, hogy nekem végem lenne, mert értem nem küldenének anyahajót meg három cirkálót. :))
"Durr-durr no-no!" a hülye is érti ezt! :))