Baromira nem érdekel a római alibiművészek rettenetesen sznob és zárt társadalma, node sejtésem szerint ezzel nem vagyok itt egyedül. Ám amennyire a fenti miliőt leszarom, annyira működött nálam a film róla. Sztorija egyszerűen nincs. Mondanivalója? Hát azt majd a harmadik-negyedik megtekintés után meg tudom mondani. Igazi művészmozi, de a legf.szább vonalból: minden egyes képkocka tökéletes, a zenék pedig egyszerűen hibátlanul élnek. Persze főleg operákról, és templomi kórusművekről beszélünk, de ha valahol működnek, akkor itt igen. A főhősnek még azt is megbocsátottam, hogy a film nagyrészében össze van húzva a szemöldöke, és nem csak azért, mert zseniális stílusa van (ugyanolyan szemüveget hord, mint én). Hanem mert - és itt az okokra még csak tippelni sem tudok - ezt a filmet egyszerűen élmény volt nézni. Pedig hosszú, lassú és bizonyos fokik értelmezhetetlen. Mégis egy maratoni session után sem tudtam róla levenni a szemem. Lehet, hogy sznob lettem, na. De ezzel nem vagyok egyedül, a film idén idegen nyelvi kategóriában Oscar-díjat kapott.
9/10
La grande bellezza (2013) - IMDb
Ha egyszerű, pörgős kis akció movieként nézed akkor egészen jó kis film! Egyszer simán megéri!
Homefront (2013) - IMDb
erre magyar feliratot hol találhatok?
jaja BS player felajánlja automatice ha talál feliratot.
Csak angolt ajánlott fel a férgese neked nyomott magyart?
Csak angolt ajánlott fel a férgese neked nyomott magyart?
Closed Circuit (2013) - IMDb