Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

Krejdül
Válasz lecso10 kommentjére
2016. jan. 16. 21:55

Nekem új lesz, kimaradtak.

Ebben az esetben ne az amcsi verziót nézd! 2001-es német Moritz Bleibtreu-al elég jó lett. (Bár az idei Ezra Miller-est még nem láttam.)

musli25
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. jan. 16. 22:09

Látta valaki A szerencse forgandó(Mississippi Grind) c. filmet?
Milyen?

Krejdül
Válasz musli25 kommentjére
2016. jan. 16. 22:16

Milyen?

Negyed óra alatt aludtam el rajta. Addig egész jó. :)

musli25
2016. jan. 16. 22:27

Csak 1/4 óra alatt?:)

lecso10
Válasz musli25 kommentjére
2016. jan. 18. 7:50

Milyen?

Negyed óra alatt aludtam el rajta. Addig egész jó. :)

Istenem, tegnap este elkezdtem megnézni, de max 45 percig bírtam. Ekkora egy lehozós vontatott szart mint ez, komolyan mondom kínszenvedés volt nézni! Már fél óránál úgy éreztem,hogy csak azért nézem, mert ha már elkezdtem, akkor már csak megnézem! De nem sikerült. Kibírhatatlan! Az a nyomorult főszereplő mint egy rossz vén ratyi, áááá. Borzalom.

pilotkex
Válasz lecso10 kommentjére
2016. jan. 18. 17:12

Eszeveszett mesék +1 !!

Német Kísérlet szintén!

Mississippi grind szörnyű volt, nem is film. Csak pár asztal mellett többedik ablakban tudtam befejezni.
És SPOILER a végén bemákolják a 'jackpotot', persze, mint Jason Statham a Jokerben is, úgy könnyű. Szóval nem valósághű..

Nekem utolsó jó-film élményem Az ajándék volt! (Joel Edgerton) Ha bírjátok a nem-akció thrillert!

musli25
Válasz pilotkex kommentjére
2016. jan. 18. 18:09

Eszeveszett mesék +1 !!

Német Kísérlet szintén!

Mississippi grind szörnyű volt, nem is film. Csak pár asztal mellett többedik ablakban tudtam befejezni.
És SPOILER a végén bemákolják a 'jackpotot', persze, mint Jason Statham a Jokerben is, úgy könnyű. Szóval nem valósághű..

Nekem utolsó jó-film élményem Az ajándék volt! (Joel Edgerton) Ha bírjátok a nem-akció thrillert!

Akkor nem nézem meg:)

csiga19794
2016. jan. 19. 13:48

Végre áprilisban érkezik a banshee 4. és egyben befejező:-( évad. Jujj,de várom már!

lecso10
Válasz carloskoz kommentjére
2016. jan. 28. 9:16

Hi

Ajánljatok légyszi jó sorozatokat, az sem baj ha sci-fi, jövőbenjátszódós. Gyakorlatilag a Dallas-on az x-aktákon és a Végtelen határokon kívűl bármi jöhet. Ezeket láttam. Mást nem nagyon, pedig az utóbbi években sok jó sorozat van állítólag.
Homeland, Walking dead, Breaking bad és a Black Mirror-ról sokat hallottam. Melyikkel kezdjem? Vagy ha van jobb, akkor mi mással?

Trónok Harca, Breaking Bad, Fargo, True Detective, nekem ezek a személyes kedvenceim :D

Homelanddel kezdd aztán Breaking Bad.

Ha sci-fi akkor Battlestar Galactica, nagyon izgalmas és azzal el lehet lenni egy darabig!

Te jó ég... gyakorlatilag sorozatszűz vagy?? Bizonyos szempontból irigyellek :)
Azt javaslom, hogy kronológiai sorrendben haladj, mert eléggé elkurvulnak manapság a forgatókönyvek. Amint úgy tűnik, hogy sikeres lesz egy, rögtön szappanoperává korcsosul a jónak induló sztori.

Ha kerek, jó történetek érdekelnek, akkor a skandináv és brit (mini)sorozatok tetszeni fognak: Killing, Híd, Fargo, Black Mirror
Ha pörgős, ledarálós epizódokat néznél, akkor pedig a 24, a Prison Break, Dexter, Breaking Bad.
Ha minőségi sorozatokra vagy inkább kiváncsi, akkor True Detective (1,2), Fargo, Game of Thrones, Hannibal(!)
Ha egy-egy epizód érdekel, amik között laza összefüggés van, akkor a CSI-ok, Mentalista, Gyilkos elmék néha jól jöhetnek kikapcsolódásképpen.
Néhány jobb ami ízlés kérdése: Sons of Anarchy, Shameless, Misfits
Ha régi klasszikus, akkor Sopranos, Twin Peaks, Az elnök emberei, Firefly, (Poirot, Sherlock Holmes)
Ha soviniszta, néha kellemetlen de szórakoztató, akkor: Entourage, Californication
Ha sitcom, akkor: Modern Family, How I met your mother

Nálam a sorrend!
24
Walking Dead
Prison Break
Dexter
Game of thrones
Las Vegas
Banshee

Lost Sons of Anarchy Banshee Spartacus Californication

Humans, Ray Donovan, Leftovers

Fear The Walking Dead- pipa
Walking Dead - pipa
Homeland - pipa

Most viszont már a második évadot nézem a Breaking Bad-ből, de hát ez valami beszarás milyen poénok vannak benne! :D Nagyon jó, eddig ez a legjobb, ajánlom mindenkinek! ;)

csiga19794
2016. jan. 28. 9:30

Fear The Walking Dead- pipa
Walking Dead - pipa
Homeland - pipa

Most viszont már a második évadot nézem a Breaking Bad-ből, de hát ez valami beszarás milyen poénok vannak benne! :D Nagyon jó, eddig ez a legjobb, ajánlom mindenkinek! ;)

Jó is BB,de a top 3ban nincs benne. Én a walking dead-et nyúzom. Hónapokba telt mire rávettem magam egy zombis sorozat megnézésére,de nem bánom. Pár nap leforgása alatt a 4.évadot kezdem. Van valami kapocs a Fear the walking dead-el vagy teljesen más sorozat a kettő? Egyáltalán jó az is? Homeland milyen volt?

Élő ügyfélszolgálat