Jó is BB,de a top 3ban nincs benne. Én a walking dead-et nyúzom. Hónapokba telt mire rávettem magam egy zombis sorozat megnézésére,de nem bánom. Pár nap leforgása alatt a 4.évadot kezdem. Van valami kapocs a Fear the walking dead-el vagy teljesen más sorozat a kettő? Egyáltalán jó az is? Homeland milyen volt?
A fear az előzmnye a walking deadnek. Tök mindegy,h előtte vagy utána nézed meg. Homeland sem volt rossz, bár abból nekem hiányoztak a poénok, de végülis komoly a témája. Ha az asszonynak fáj a feje, akkor meg lehet nézni egy két részt. ;)
A walking dead az tényleg nagyon nagy, én sem bírtam abbahagyni! A jelenet ami bevésődött az agyamba az az, amikor az a rész kezdődik amikor a kormányzó beszélget egy kislánnyal, majd a dialógus végén ahogy távolodik a kamera megláthatjuk,h egy tank mellett vannak. Na mondom, ebből mi lesz!? :D
Na és, mi a TOP3?
Hát még én. Egész életemben két sorozatot néztem. Az egyik a Szökés (ez kurv@a jó volt), a másik meg a Barátok közt. :D Már nem lesem, de azért vamó Berényi Miki.
Még én is kezdő sorozatos vagyok,mint te:-) de eddig Szökés,Gyilkos hajsza,Banshee.
A fear-es változat megüti a sima walking dead szintjét?
Az utóbbi időben elég nehezen találok jó filmet/sorozatot, de most néhány hét vagy talán hónap után végre egy igazán intelligens film: Szellemíró
The Ghost (2010) - IMDb
Megnéztem a Self/Less(Önkívület) c. filmet.
Egész jó.
Kis hiányérzetem van mert többet is kilehetett volna hozni belőle.
10/6
Ha érdekesség, akkor itt van ez:
The Lobster (2015) - IMDb