Koszka9999
Válasz kry kommentjére
2016. máj. 2. 20:01
motivációs cucc:
[video=youtube;hyzQjVUmIxk]https://www.youtube.com/watch?v=hyzQjVUmIxk[/video]
én is csak ajánlani tudom!
Riddler1988
Válasz Krejdül kommentjére
2016. máj. 8. 1:57
Egyetértek. A Sicario az egyik legjobb tavalyi film.
MEgnéztem, vna benne 1-2 izgibb jelenet, de alapjába véve bonyolult és vontatott film. Sokkal jobbra meg lehetett volna csinálni.
lecso10
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. máj. 14. 22:44
zoltanh
Válasz lecso10 kommentjére
2016. máj. 15. 12:59
lecso10
Válasz zoltanh kommentjére
2016. máj. 15. 13:29
Nagyon jó! Nekem az autós és a lakodalmas tetszett a legjobban.
A robbantós és a lakodalmas jelenetet minden házasodni készülő férfinek látnia kellene, amíg még nem lesz késő! :)
van Gerwen
2016. máj. 15. 19:39
Kötelező!
Eszeveszett mesék - PORT.hu
Ez valóban vígjáték? Azokat egytől egyig rühellem, viszont a leírása tetszik, és a kommentekben is azt írják páran, hogy semmi köze a műfajhoz. Ha valóban így van, akkor megtekintem.
lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. máj. 15. 19:41
Ez valóban vígjáték? Azokat egytől egyig rühellem, viszont a leírása tetszik, és a kommentekben is azt írják páran, hogy semmi köze a műfajhoz. Ha valóban így van, akkor megtekintem.
Nem akarnak megnevettetni a jelenetek, hanem eleve viccesek a szituk. Nagyon elgondolkodtató, és nagyon jó. Semmi erőltetett poén vagy ilyesmi. Kötelező kategória tényleg!
van Gerwen
2016. máj. 15. 20:46
Nem akarnak megnevettetni a jelenetek, hanem eleve viccesek a szituk. Nagyon elgondolkodtató, és nagyon jó. Semmi erőltetett poén vagy ilyesmi. Kötelező kategória tényleg!
Köszi, megnézem majd ha lesz egy kis időm 2 hörgés és bebaszás között.
Krejdül
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. máj. 15. 21:16
Gerwen, én másfél éve írtam már, hogy 2014 egyik legjobb filmje. Szóval tessék felbontani egy fiola szőlőlét, és megtekinteni. Eredeti nyelven.
van Gerwen
Válasz Krejdül kommentjére
2016. máj. 15. 21:26
Gerwen, én másfél éve írtam már, hogy 2014 egyik legjobb filmje. Szóval tessék felbontani egy fiola szőlőlét, és megtekinteni. Eredeti nyelven.
Nem emlékszem már, sorry, sok sör és tökila lefolyt azóta a torkomon. Eredeti nyelv nekem nem jó, mert amilyen lusta vagyok az olvasás megerőltető, felirat nélkül meg nem értem az angol csacsogást.