Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

danfiu
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jún. 1. 0:06

Viszont jó hír a Szökés rajongóknak:)
https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

Kar h csak jovore es ki tudja mikor jovore. Jah igen es kar h ennyit spoilereztek.

Krejdül
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 1. 0:30

Amúgy az én kedvencem még mindig a Sean Pennes Halálkanyar, na az már nem kicsit beteg, és a főszereplőben is magamra ösmerek benne.

Ha már valaki felemlegette a Korcs szerelmeket, akkor gyorsan idebiggyesztem Alejandro Gonzalez Innaritu többi filmjét is.
21 gramm
Babel
Biutiful
Birdman
és a Revenant.

Személy szerint a két utolsó Oscar-díjas (rendezésre kapta) filmje tetszett a legkevésbé, nem annyira tűnnek őszinte filmeknek. A Biutiful az egyik kedvenc filmem, baszott nagy űrt tud hagyni az emberben, Javier Bardem egy zseni, és Barcelona is zseniális háttered az a bitang sztorinak. A Babel is rengeteg kategóriában lett jelölve, végül csak a zenére kapott, az is egy elég mély történet, de talán a legkönnyebben emészthető. Ha valamivel, akkor én azzal kezdenék. Másnaposan ne nézd meg Gerwen egyiket sem, mert nem nem bírsz, hanem nem akarsz majd kikelni az ágyból napokig. :D

Krejdül
Válasz kanrich_ kommentjére
2016. jún. 1. 0:35

Ja és még valami. Kijött az új Michael Bay mozi, amit a korábbi fostalicska filmjeivel ellentétben itthon nem mutattak be a mozik. Nagyon fura, mert ebben az évezredben ez az első értékelhető filmje. Szerencsére nem kapott 300 millió $-t, hogy CGI-s dinóterminátorokkal rombolhasson le a várost, viszont kapott egy kibaszott jó igaztörténetet, aminek nem az a lényege, hogy felépítsünk karaktereket, amikre lehet építeni majd 10-15 folytatást. Lényeg a lényeg: aki szereti a ****a katonai akciófilmeket, amiben semmi indokolatlan késes közelharc, nincs Amerika piedesztálra emelése, nem viszik túlzásba a pátoszos párbeszédeket, ellenben kilőnek harmincezer töltényt a közelkeleten, és szenzációsan van fényképezve, annak csak ajánlani tudom. Idén eddig az egyik legjobb film. Elérhető már az ismert tékákban, magyar felirat még nincs, de készül.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) - IMDb

van Gerwen
Válasz Krejdül kommentjére
2016. jún. 1. 0:49

Ha már valaki felemlegette a Korcs szerelmeket, akkor gyorsan idebiggyesztem Alejandro Gonzalez Innaritu többi filmjét is.
21 gramm
Babel
Biutiful
Birdman
és a Revenant.

Személy szerint a két utolsó Oscar-díjas (rendezésre kapta) filmje tetszett a legkevésbé, nem annyira tűnnek őszinte filmeknek. A Biutiful az egyik kedvenc filmem, baszott nagy űrt tud hagyni az emberben, Javier Bardem egy zseni, és Barcelona is zseniális háttered az a bitang sztorinak. A Babel is rengeteg kategóriában lett jelölve, végül csak a zenére kapott, az is egy elég mély történet, de talán a legkönnyebben emészthető. Ha valamivel, akkor én azzal kezdenék. Másnaposan ne nézd meg Gerwen egyiket sem, mert nem nem bírsz, hanem nem akarsz majd kikelni az ágyból napokig. :D

Haha, most kivételesen nem vagyok az, de csütörtökön már az leszek. :D Kösz az ajánlásokat, ezek közül sajnos csak a Visszatérőt láttam, mert sokáig nagyon-nagyon koca filmes voltam, mostanában kezdtem reákapni. Szerintem a 21 grammal kezdek, mégiscsak a jó öreg Penn bácsi az egyik kedvenc színészem.

van Gerwen
Válasz danfiu kommentjére
2016. jún. 2. 17:23

Kar h csak jovore es ki tudja mikor jovore. Jah igen es kar h ennyit spoilereztek.

Én is várom nagyon, nem tudtam, hogy csak jövőre. :( Az előzetest is láttam, de részegen, így szerencsése nem emlékszem rá.

lecso10
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 5. 20:48

Breaking Bad 5. évad, nagyon penge! :D
Bár nekem az egész sorozat nagyon tetszett. Vicces, izgalmas, de mégis hihető.

cincinatus
2016. jún. 5. 22:06

Rendes fickók nagyon jó. Kicsit hasonlít a Ford Fairlane kalandjaira :o

WINAMAXDONK
2016. jún. 5. 22:14

Húú de jó cinci h ittvagy, a réginagy harcosokból egy te voltál a kedvenc nickem.GL Cinci!

scigabacsi
2016. jún. 5. 23:25

Wayward Pines egy nagyon jó sorozat szerintem.

cincinatus
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. jún. 6. 16:53

Köszi! Jól esik ezt hallani :D Néha benézek még a PA-ra, de játszani már csak ritkán szoktam.

Élő ügyfélszolgálat