Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

SajtiEgon
Válasz lecso10 kommentjére
2019. aug. 3. 11:45

A mozikban elkérték a személyiket, annyira komolyan vették a 18-as korhatárt.

Hahaha, tőlem csak akkor egyszer, amikor már elmúltam 18.
Még a rendőr se kérte el kricsmiben sörrel a kezemben, pedig akkor még 17 se voltam. Aztán amikor elment, odajött a pincér és azt kérdezte, hogy ugye nem kártyáztunk? :D :D

lecso10
Válasz SajtiEgon kommentjére
2019. aug. 3. 17:10

Kényszerszinglik.
Magyar dokumentumfilm. Szórakoztató, de elsősorban tanulságos.

olegg
Válasz van Gerwen kommentjére
2019. aug. 4. 9:26

Nyilván ízlések és pofonok, de a Bolygó neve: Halál, és a Ponyvaregény szerintem is szuper filmek, kiállták az idő próbáját.

varin
Válasz kanrich_ kommentjére
2019. szept. 2. 13:17

Szerda este jön az AZ II. része.
Mit vártok? :)

lecso10
2019. szept. 15. 16:13

Fehér Hó (sorozat)

A címből nem nehéz kitalálni miről szól

Elkezdtem, nem rossz. Már fent van a 2 évad is.

Update:
Bedaráltam mindkét évadot, k.rvajó sorozat. Van 1-2 idegesítő karakter, de amúgy nagyon hitelesen átjön a 70-es évek amerikájának hangulata. A ruhák, kocsik stb, mindig ámulok honnan szednek elő ennyi régi cuccot a forgatásokhoz. Amúg yolvastam, hogy ezeket legyártják, külön cégek vannak ezekre. :)
Hasonlít a dróthoz, bár az izgalmasabb volt.

Lement a 3. évad is. A Breaking Bad stabilan a top3-ban marad, de ez a Snowfall is feltört a dobogóra szépen. Ráadásul úgy lett vége, hogy már most kezdeném a 4. évadot...

lecso10
2019. szept. 23. 10:22

A ház amit Jack épített.

Étkezés után nem ajánlott, de egyértelműen zseniális a film, kihagyhatatlan és elgondolkodtató.

varin
2019. szept. 24. 14:53

Sima 8-9/10. Én sokkal nagyobb gorefesztivált vártam tőle, de persze így is vannak benne finom jelenetek. Féltem tőle, de ***** jó lett, tényleg ajánlatos mindenkinek megnéznie :)

olegg
Válasz varin kommentjére
2019. okt. 12. 23:07

Us (Mi, 2019.)

Maga a film is kifejezetten jó, különösen a horror műfajon belül. Mégis, ami igazán feldobja, az Lupita Nyongo alakítása.

crazy3317
Válasz kanrich_ kommentjére
2019. okt. 16. 14:58

Joker - a képregény univerzuma olyan jellegű filmes adaptációja, amilyet én mindig is szerettem volna látni. Remélem első fecske lesz majd és elindulnak a készítők ebbe az irányba, mert sokkal értékesebb, mint a CGI-os tucat blockbusterek.

Három egyforma idegen - iszonyat jó dokumentumfilm, hatalmas csavarral, ráadásul valós történet. Tipikusan az a film, amiről órákat lehet vitázni utána.

Az idei év két legjobb filmje számomra.

lecso10
Válasz crazy3317 kommentjére
2019. dec. 25. 10:05

Sorozat

Nem emlékszem, hogy bárki is ajánlotta volna itt, pedig eléggé rendben van. ;)
Dexter.

Élő ügyfélszolgálat