Póker Fórum Archívum > Minden más > Filmek - Mit érdemes megnézni?

van Gerwen
Válasz lecso10 kommentjére
2019. dec. 25. 18:03

Érdekes, fordulatos kis vígjáték, ahol a kis csibész elbánik a csúnya, gonosz bácsikkal. Valamiért méltatlanul el lett feledve, még karácsonykor sem hajlandóak a tévék vetíteni, biztos vagyok benne, hogy még itt sem látta senki, de én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, nem bánjátok meg!

https://port.hu/adatlap/film/tv/reszkessetek-betorok--home-alone/movie-9186

olegg
Válasz van Gerwen kommentjére
2019. dec. 26. 22:37

Élősködők (2019.)

Szuper film! Rendezés, forgatókönyv, színészi játék, minden együtt van.

Nem tudom, hogy az elkövetkező száz évben lesz-e még egyszer ekkora esélye egy dél-koreai filmnek lenyomni az amerikai filmeket a 2020. évi Oscaron a legjobb film kategóriában:

https://www.imdb.com/title/tt6751668/?ref_=nv_sr_srsg_0

kacsa1st
Válasz kanrich_ kommentjére
2019. dec. 27. 11:32
lecso10
2019. dec. 29. 13:06

Skacok! Keresek egy filmet, akinek beugrik, legyen szíves megírni a címét!
2018 év végi sci-fi, űrhajó meg minden, egyszer elolvastam a tartalmát, az a lényege, hogy (talán) rabokat szállítanak valami más bolygóra, vagy valami ilyesmi, de menet közben valami gebasz lesz. :) Kb ennyire emlékszem, de nem "Az utazók" az.
Köszi

lecso10
2019. dec. 29. 21:17
olegg
2019. dec. 30. 9:01

Skacok! Keresek egy filmet, akinek beugrik, legyen szíves megírni a címét!
2018 év végi sci-fi, űrhajó meg minden, egyszer elolvastam a tartalmát, az a lényege, hogy (talán) rabokat szállítanak valami más bolygóra, vagy valami ilyesmi, de menet közben valami gebasz lesz. :) Kb ennyire emlékszem, de nem "Az utazók" az.
Köszi

Hát, nekem csak az Ad Astra ugrik be, de annak a cselekménye csak nyomokban hasonlít arra, amit írtál.

lecso10
2019. dec. 30. 12:44

Hát, nekem csak az Ad Astra ugrik be, de annak a cselekménye csak nyomokban hasonlít arra, amit írtál.

Az Ad Astra idei, de nem ez az, már láttam. Az biztos,h 2018 év végefelé vetítették a mozikban, mert annyit jegyeztem meg, hogy majd tavasz környékén lehet letölteni. Most akartam megnézni, de nem találom.

olegg
2019. dec. 30. 13:22

Az Ad Astra idei, de nem ez az, már láttam. Az biztos,h 2018 év végefelé vetítették a mozikban, mert annyit jegyeztem meg, hogy majd tavasz környékén lehet letölteni. Most akartam megnézni, de nem találom.

Aniara esetleg?

lecso10
2019. dec. 31. 9:06

Aniara esetleg?

Nem, de köszi, ezt ma meg is nézem. ;)

lecso10
2019. dec. 31. 9:17

Aniara esetleg?

Megtaláltam közben. :) Csillagok határán.

Annyira lehúzzák a kommentekben és értékelésekben, hogy gyanítom, nekem tetszeni fog. :D

Élő ügyfélszolgálat