Foci
Ha esetleg valakit érdekel egy foci ma este fél 8-tól Budán (Fehérvári út), az dobjon egy privit. 3-4 jelentkező is jöhet. Füves (kézilabda méretű) pálya, gyors csatárok, kőkémemény védők! :)
Az utóbbi hetekben néhány véres baleset!
Igen, buktar orrát is ott "rakta helyre" want2push, de most ők nem lesznek ott, így nem kell félni.
Szolgálati közlemény: kb. 3/4 7-ig leszek net közelben.
Ha valaki tud Budapesten bérelhető termet foci céljára, szóljon. Jöhet priviben is.
Igen, buktar orrát is ott "rakta helyre" want2push, de most ők nem lesznek ott, így nem kell félni.
Elég szerencsétlen baleset volt. Sajna rossz irányba mozdultam el buktar cselére, és összeszaladtunk. De le a kalappal előtte, férfiasan viselte a sérülést.
Ha valaki tud Budapesten bérelhető termet foci céljára, szóljon. Jöhet priviben is.
Én benne vagyok egy kövesdi fociban. Egyébként majdnem F.abony, csak egyel közelebb. :D
Én benne vagyok egy kövesdi fociban. Egyébként majdnem F.abony, csak egyel közelebb. :D
Bár nem igazán vág a topik témájába, nem találtam jobb helyet a cikknek. Hátha érdeklődésre tarthat azért számot. Egy rendkívül korrekt és meglepően pontos írás a Kolozsvári Vasutasról a Times-ból, a Chelsea elleni tegnapi meccsük apropóján.
Romanian Abramovich fuels rise of CFR Cluj | European Football - Times Online