Galambos Tarzan
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. okt. 12. 18:18

Diablo 3-hoz toborzok embereket akikkel fix groupokban lehet majd hentelni.

A jelenlegi infók alapján 10 karakterre korlátozzák az accountokat. Terveim szerint megkreálom az 5 karaktert akikkel single-ben/random playákkal fogok haladni, és további 5 karaktert akikkel az említett fix groupokban.

Úgy képzelem el a dolgot, hogy amíg nincsenek online a csapattagok, addig megy a single/random karakter, de amint összegyűlik a csipet-csapat, váltás a csapatkarakterre és durranhat a tömeges zúzás. Így párhuzamosan lehet majd fejlődni, nem marad le senki és nem kell attól tartani hogy ismeretlen emberek visszatartják a játékot.

Jelen állás szerint 4-re csökkentették az egy party-ban résztvevő játékosok számát, tehát további 3 emberrel tudnánk egy team-et alkotni, de ízlés szerint lehet 2 vagy 3 fős group is.

A csapatnévválasztás megbeszélés tárgyát képzi, de ha már itt hirdetem meg, akkor kreatívan felvetem PA előtagot (PA_"karakternév"), amennyiben engedélyezik ezt a karakternévválasztást.

Béta: szeptember közepe
Megjelenés: év vége

Várom, és ha végre megjelenik, akkor akár multiban is benne vagyok, csak ne menjen a poker rovására, mert akkor éhenhalok :D

Shaikon
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 12. 18:38

Várom, és ha végre megjelenik, akkor akár multiban is benne vagyok, csak ne menjen a poker rovására, mert akkor éhenhalok :D

Amit kigrindelsz a Dio 3ban rendes pénzért tudod majd eladni.

Galambos Tarzan
Válasz Shaikon kommentjére
2011. okt. 12. 18:49

Amit kigrindelsz a Dio 3ban rendes pénzért tudod majd eladni.

Jah igaz, erről hallottam valamit, de még nem olvastam el a játék teljes leírását.

Jonas 77
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 12. 23:12

Lassan érik egy új PC nekem is mert beszarás miket fejlesztenek mostanság...

Diablo3 (Release date: 2012 eleje - talán)
Elder Scrolls V: Skyrim (2011.11.11)
Might & Magic Heroes VI (Holnap!)

Krono
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. okt. 12. 23:14

Might & Magic Heroes VI gyengus.

A 3 élmény volt, de azóta nagyon elcseszték :(

Jonas 77
Válasz Krono kommentjére
2011. okt. 12. 23:28

Might & Magic Heroes VI gyengus.

A 3 élmény volt, de azóta nagyon elcseszték :(

Csak a kíváncsiság kedvéért: Miért gyengus? Honnan tudod ha holnap jelenik meg? Próbáltad a bétát?

By the way én is nagy Heroes fan vagyok és az V. nekem kimondottan bejött. A IV részt kellene végképp kitörölni a kollektív tudatból.

Krono
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. okt. 12. 23:53

ncore-ról szedtem le, csak akkor szoktam játékot megvenni boltban,ha tudom tolni multiban, főleg fps-eket :)

nekem ez a 3D-s megoldás nem tetszik, de az is baj, hogy pl. a vár kidolgozottsága nagyon le lett egyszerűsítve, itt nem a kinézetére gondolok, hanem amikor megveszed az épületeket, vagy az embereket, akkor az egész nagyon szarul hat. Ötlettelen az egész.Nem tudom elmagyarázni, majd úgy is meglátod.
Annyi nyersanyag sincs benne, mint amennyi (szerintem) elvárható lenne, a 3ban, meg még a 4ben is egy épülethez volt, hogy 6-7 kellett, most meg azt hiszem összesen van a játékban 5 kb.

Sokszor átláthatatlan a játék, amikor a lovaggal mész a térképen.

Nagyon le lett butítva, de grafikailag jó.

Nekem a 3. része volt az igazi, azóta sosem tudtak lekötni.

Egyébként tudtok ajánlani valami jó stratégia játékot? Próbáltam pl. az Europa niversalis 3at, de a grafikájától megfájdul a szemem.

Krono
Válasz Krono kommentjére
2011. okt. 13. 1:41

Főleg RTS-re gondoltam.

Company of Heroesra ránézek, köszi :)

jaja BF3 nagyon várós.

reirreT
Válasz Krono kommentjére
2011. okt. 13. 3:15

A Heroes II és III nekem is nagyon tetszett anno, viszont stratégiai játéknak kategorizálni enyhe túlzás.

RTS-ből a Starcraft ami etalon, a 2 is saját jogán lett az, tényleg gondolkodni, kombinálni kell benne, minden döntésnek súlya van.

Ami bejött még nekem a Blood Bowl, megvolt a Dark Elves és most a Legendary Edition is (annyi a különbség, hogy több faj választható), a Warhammer alapú amerikai foci táblás társasjáték PC változata. A szabályok egy az egyben megegyeznek, csak a kockát dobálja helyetted a lép plusz animáció jár mindenhez. A pókerhez is hasonlít, ha azt nézzük, hogy egy szinttel az ellenfél felett kell gondolkodni, valamit egy mezei goblin is dobhat szerencséset és leverhet egy Minotaurt is, de ez persze hosszú távon kiegyenlítődik :)
[video=youtube;qLN_Ht0m]qLN_Ht0m[/video]

Civilization IV ami megvan még és tetszett, ötletes, jól kidolgozott, viszont inkább single player, mint multi játék. :(

Jonas 77
Válasz reirreT kommentjére
2011. okt. 13. 22:57

Ákk*rvaíletbe... Lekaptam a Heroes VI-ot, felrakom erre kiböffenti hogy a géped nem üti meg a minimum követelményt, ciao! Ez volt az uccsó csepp a pohárban, most már lélekben is készen állok kiadni egy valag pénzt egy új gépre...

Élő ügyfélszolgálat