Jonas 77
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. aug. 22. 14:26

Hú bazz, nagyon várom már. Én szerintem csak single playerben fogom tolni de ha beránt akkor még nem kizárt hogy beszállok. Beta nyilvános lesz?

Morzdomigron
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. aug. 22. 14:43

Bétáról tudnivalók

Én nem szoktam bétázni, most sem fogok, szerintem lelövi a poént. Igaz elég sok mindent tudok már a játékról, de a játékélményt a végleges változatból szeretném kapni. :)

reirreT
2011. aug. 22. 14:45

Nálam is wait and see, az a baj, hogy minden sz*rt megveszek mostanában és még a felét sem raktam fel, úgyis csak a TF2-vel játszom :)

____vonal____
Válasz titcar kommentjére
2011. aug. 23. 12:57

nem tudtok valami egyszerűbb játékot amit nagy fun multiba tolni?

olyanra gondolok mint pl a klasszikus dyna, worms vagy ilyesmik, ahol nem azon van a lényeg, hogy rohadtsok játékóra alatt kiskillesedsz, hanem kb. 5 perc alatt teljes mélységében érted a játékot :D

sc2-t amúgy le kellett törölnöm az újévi grindhez, mert túl sokat toltam :D

CS: Source! Megunhatatlan és nem is bonyolult... :)

reirreT
Válasz ____vonal____ kommentjére
2011. szept. 10. 14:30

Team Fortress 2: Ain't Got Time To Bleed (1080p HD) - YouTube

Saját replay, 1000 view után kapok egy sapkát :) Köszönöm előre is!

Morzdomigron
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. szept. 13. 15:50
Morzdomigron
2011. szept. 21. 14:40

Béta released!

Diablo 3-hoz toborzok embereket akikkel fix groupokban lehet majd hentelni.

A jelenlegi infók alapján 10 karakterre korlátozzák az accountokat. Terveim szerint megkreálom az 5 karaktert akikkel single-ben/random playákkal fogok haladni, és további 5 karaktert akikkel az említett fix groupokban.

Úgy képzelem el a dolgot, hogy amíg nincsenek online a csapattagok, addig megy a single/random karakter, de amint összegyűlik a csipet-csapat, váltás a csapatkarakterre és durranhat a tömeges zúzás. Így párhuzamosan lehet majd fejlődni, nem marad le senki és nem kell attól tartani hogy ismeretlen emberek visszatartják a játékot.

Jelen állás szerint 4-re csökkentették az egy party-ban résztvevő játékosok számát, tehát további 3 emberrel tudnánk egy team-et alkotni, de ízlés szerint lehet 2 vagy 3 fős group is.

A csapatnévválasztás megbeszélés tárgyát képzi, de ha már itt hirdetem meg, akkor kreatívan felvetem PA előtagot (PA_"karakternév"), amennyiben engedélyezik ezt a karakternévválasztást.

Béta: szeptember közepe
Megjelenés: év vége

Bump!

Venomorph
2011. szept. 21. 21:52

Left 4 Dead 1/2 anyone?

reirreT
Válasz Venomorph kommentjére
2011. szept. 21. 22:26

Left 4 Dead 1/2 anyone?

Nem játszottam vele pár hónapja, de régebben elég komolyan gyűrtem, 400+ órám van benne a Steam szerint... Sick.

reirreT
Válasz titcar kommentjére
2011. okt. 12. 17:59

Ha valaki szeretie a logikai/puzzle játékokat és a kihívást: SpaceChem

A The Humble Frozen Synapse Bundle (pay what you want and help charity) -en még 7 órán keresztül meg lehet venni a Frozen Synapse (mostanában divat netes indie tűzharc szimulátor) -el együtt annyiért, amennyiért akarod (minimum $0.01, de lehet jótékony célra is felajánlani a pénzt), ha a póker mellett kicsit más módon is meg szeretnéd tornáztatni az agyad semmiféleképpen ne hagyd ki!

Élő ügyfélszolgálat