Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

iKeksz
Válasz dr.drogba kommentjére
2013. máj. 16. 23:43

Igy van,csak ezzel az a baj,hogyha bármelyik másik énekes,zenekar jut ki,akkor meg azt hurrogja a nép.

Sajnos ez is egy magyar betegség...

Szerintem igenis megkérdőjelezhető egy olyan ember teljesítménye, akire írtak 1 számot, a semmiből előszedték, gyorsan megszavaztatták, agyonsztárolták, kirakták az euroviziora és olyan volt a produkció, mint amikor nem tudod eldönteni, hogy ha még1et fingassz, akkor már beszarsz-e.

Btw Úgy volt beharangozva, hogy svédül is fog énekelni. Aztán kiderült, hogy nem. Állítólag azért, mert későn érkezett meg a fordítás. Könyörgöm az a 3 sor. Késve? :D Na ne...

olegg
Válasz iKeksz kommentjére
2013. máj. 16. 23:58

Szerintem igenis megkérdőjelezhető egy olyan ember teljesítménye, akire írtak 1 számot, a semmiből előszedték, gyorsan megszavaztatták, agyonsztárolták, kirakták az euroviziora és olyan volt a produkció, mint amikor nem tudod eldönteni, hogy ha még1et fingassz, akkor már beszarsz-e.

Függetlenül attól, hogy jó-e a dal, vagy sem (egyébként szerintem sem túl jó), a legtöbb szavazattal megnyerte az itthoni válogatót, tehát jogosan jutott ki.
Amúgy meg ez a Dalfesztivál ennél a dalnál nem is hiszem, hogy többet érdemelne.

Thorles
Válasz tentaculata kommentjére
2013. máj. 17. 10:33

El ne higgyük már hogy nem befolyásolják azokat a szavazásokat... :D :D

csabadeak
2013. máj. 19. 0:26

ByeAlex Kedvesem top10-ben! (románokat megelőzve :)

dyabló73
2013. máj. 19. 8:28

Mindig olyan énekeseket küldenek aki éppen topon van

möster
2013. máj. 19. 10:05

ki a f@szom az a byealex??

Image

Wild500
2013. máj. 19. 10:09

Most a Dánia mit is nyert? Csak első helyet azt kész? Vagy kaptak egy kis költőpénzt is?

csabadeak
2013. jún. 8. 22:56

Attraction nyert!
Gratula!

dlotomi
2013. jún. 8. 23:22

gratula,,, szep volt!

Thorles
2013. jún. 24. 13:18