Az megvan, hogy valamelyik elbukott olimpiai szám után Észak-Korea a játékosokat bányába küldte dolgozni? Szerintem itt elég jó motiváció lenne ez a megoldás. :D
Mégis mi lenne megoldva vele? Huszti levédekezi majd az ellenfelet és nem kapunk 8at? :)
Egervári Sándor lemondott a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról a történelmi 8–1-es hollandiai vereséget követően. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.
Írtam valamit a zárójelben kedves!
Észrevettem, ki is töröltem a hülyeségem, mire ezt megírtad. De amúgy félreérthető volt, hogy óhajtóban írtad-e.
no problem, inkább egy kis érdekesség az Ultras Liberiről...
Olvasónktól:
"A játékosok 400.000 Ft-ot kapnak az mlsz-től pontonként..
Eddig gyűjtöttek 14 pontot ami 5 millió 600 ezer Ft.. Andorrát valószínű megverik így összesen 6 millió 800 ezer Ft-ot fognak keresni azért, hogy megalázták a Magyar szurkolókat és a Magyar címeres mezt.. !!!"
Mondjuk azt el tudom mondani, hogy keményen bbasztam a meccs alatt. Köszi srácok, egész jól érzem magam! Ez is valami!
(12 évet "fociztam" első osztályban, de több érzelmet vittünk a meccsbe serdülő 1-ben, mint amit itt ma láttam. Igaz, hogy akkor mi fizettük a cipőnket is...)
Ha 8 gólt kapnak egy meccsen azért mennyi levonás jár???
Itt volt a lehetőség, hogy leléptessék Egervárit. Ennyi! Semmi másról nem volt itt szó. Szalaival még köszönni se köszöntek egymással, nem véletlen, h nem játszott most. Aztán a többiek, Huszti, Tőzsér...tudnának miről még mesélni. Tudták nagyon jól, hogy bárhogy is játszanának nem nyernének, hiszen profi futballisták, akik kaszálnak Európa szerte. Ezért még annyira se hajtottak, hogy partiban legyenek. Jobbak a hollandok ez tény, de nem 8-cal...
Kíváncsi vagyok ki lesz az utód.
Azért továbbra is hajrá Magyarország!
Az megvan, hogy valamelyik elbukott olimpiai szám után Észak-Korea a játékosokat bányába küldte dolgozni? Szerintem itt elég jó motiváció lenne ez a megoldás. :D