Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

GStealer
Válasz tentaculata kommentjére
2013. okt. 11. 23:28

Az megvan, hogy valamelyik elbukott olimpiai szám után Észak-Korea a játékosokat bányába küldte dolgozni? Szerintem itt elég jó motiváció lenne ez a megoldás. :D

Koszka9999
Válasz Slynzor kommentjére
2013. okt. 11. 23:31

Mégis mi lenne megoldva vele? Huszti levédekezi majd az ellenfelet és nem kapunk 8at? :)

Írtam valamit a zárójelben kedves!

forexnub
Válasz Zolido kommentjére
2013. okt. 11. 23:33

Egervári Sándor lemondott a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról a történelmi 8–1-es hollandiai vereséget követően. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.

Jöhet Détári.
Józanul ezt úgy sem lehet kibírni.
Állítólag már megindult az MLSZ székház felé a sarki kocsmából.

Slynzor
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. okt. 11. 23:40

Írtam valamit a zárójelben kedves!

Észrevettem, ki is töröltem a hülyeségem, mire ezt megírtad. De amúgy félreérthető volt, hogy óhajtóban írtad-e.

Koszka9999
Válasz Slynzor kommentjére
2013. okt. 12. 0:22

Észrevettem, ki is töröltem a hülyeségem, mire ezt megírtad. De amúgy félreérthető volt, hogy óhajtóban írtad-e.

no problem, inkább egy kis érdekesség az Ultras Liberiről...

Olvasónktól:

"A játékosok 400.000 Ft-ot kapnak az mlsz-től pontonként..

Eddig gyűjtöttek 14 pontot ami 5 millió 600 ezer Ft.. Andorrát valószínű megverik így összesen 6 millió 800 ezer Ft-ot fognak keresni azért, hogy megalázták a Magyar szurkolókat és a Magyar címeres mezt.. !!!"

ZsoleszAK47
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. okt. 12. 0:34

no problem, inkább egy kis érdekesség az Ultras Liberiről...

Olvasónktól:

"A játékosok 400.000 Ft-ot kapnak az mlsz-től pontonként..

Eddig gyűjtöttek 14 pontot ami 5 millió 600 ezer Ft.. Andorrát valószínű megverik így összesen 6 millió 800 ezer Ft-ot fognak keresni azért, hogy megalázták a Magyar szurkolókat és a Magyar címeres mezt.. !!!"

Ha 8 gólt kapnak egy meccsen azért mennyi levonás jár???

jak1
2013. okt. 12. 2:42

Mondjuk azt el tudom mondani, hogy keményen bbasztam a meccs alatt. Köszi srácok, egész jól érzem magam! Ez is valami!

(12 évet "fociztam" első osztályban, de több érzelmet vittünk a meccsbe serdülő 1-ben, mint amit itt ma láttam. Igaz, hogy akkor mi fizettük a cipőnket is...)

Slynzor
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2013. okt. 12. 2:51

Ha 8 gólt kapnak egy meccsen azért mennyi levonás jár???

Mint a freeroll ... vagy beesik valami, vagy játszottak egy jót :)

Ice-pocó
2013. okt. 12. 7:10

Itt volt a lehetőség, hogy leléptessék Egervárit. Ennyi! Semmi másról nem volt itt szó. Szalaival még köszönni se köszöntek egymással, nem véletlen, h nem játszott most. Aztán a többiek, Huszti, Tőzsér...tudnának miről még mesélni. Tudták nagyon jól, hogy bárhogy is játszanának nem nyernének, hiszen profi futballisták, akik kaszálnak Európa szerte. Ezért még annyira se hajtottak, hogy partiban legyenek. Jobbak a hollandok ez tény, de nem 8-cal...
Kíváncsi vagyok ki lesz az utód.
Azért továbbra is hajrá Magyarország!

lecso10
Válasz GStealer kommentjére
2013. okt. 12. 7:50

Az megvan, hogy valamelyik elbukott olimpiai szám után Észak-Korea a játékosokat bányába küldte dolgozni? Szerintem itt elég jó motiváció lenne ez a megoldás. :D

Ez a vb után volt így, már meccs közben is szó volt róla,h nem járnak jól ha nem állnak helyt tisztességesen. De azok rohantak is össze vissza a pályán, és lehet,h szó szerint az életükért...

Élő ügyfélszolgálat