J4o val nehéz végigmotorozni az egyszer biztos
Falábúak :/
Én csak azt nem értem, hogy vannak tehetséges fiataljaink akik jó formában vannak gondolok itt Lovrencsicsre, Otigbára, Bajnerra! miért nem őket rakja be? Ez nem csapatépítés, hogy ugyan azokat a falábúakat rakom a védelembe és a középpályára akik el lábatlankodták az előző selejtezőt is.
Lovrencsics játszott, Otigba nem kér a magyar válogatottságból, Bajner meg már nem fiatal, egyébként is szarul megy neki, kölcsönbe van asszem bundás 3-ba. Védelemből kikerült a két fék, én örülök hogy pl Leandro visszajött, támadásokba is hozzá tud tenni legalább vmit (volt egy 100%os zici amit ő készitett elő, persze Komán fostalicska kihagyta)
Komant kéne már kivágni, Juhász sem a régi már(de sajnos még igy sincs nála jobb belső védőnk) Rudolf meg.. ok gólt lőtt, dehát azért nála vannak sokkal jobb csatáraink. Valahogy úgy érzem a legfontosabb posztra, egy jó karmestert kéne találni, mert dzsudzsika szélről nem tudja összefogni, szervezni a játékot. Ő egy szélső, és kész. Ugyanigy a Lovrencsics. Koman egy .... , egyszerűen a legnagyobb gond, hogy a csapatnak úgy ahogy van üres és súlytalan a KÖZEPE ! Konkrétan labda nem volt nálunk, ha meg igen, nem volt szervező.
Ment a szokásos fantázia nélküli "valami" a pályán, amit nem lehet focinak nevezni, és ami már egy 4. kalapos finnország ellen sem elég, még otthon sem...
Ember Bajner a német 3.osztályban tavaly 4 gólra volt képes. Ennél német 8gól 6gólpassza a holland 1.be többet ér.
Egyébként minden idők egyik leggyengébb magyar kerete , Pintér megfeszülhet ezzel a kerettel nem lehet semmit elérni gyenge a játékosállomány. Mit vártok nézzétek meg a mi játékosaink hol játszanak ,meg az európai középcsapatok játékosai hol.
Szar finneknél is volt Ajax, Celtic ,Rubin Kazany játékos , és akkor sokan itt papirforma 1-es ről beszélnek meg a finneket odavissza húzzuk , eddig vertük őket jóadag szerencsével mindig, remélem tétmeccsen folytatódik de mi velük 1 szinten vagyunk a románok , görögök jobbak .
A romnánokat is leszarozzák .,igen szarok de nézzük már meg a bajnokságukat meg a légiósaik hol játszanak . Pár éve még alanyi jogon Bl főtáblás csapatuk volt van a Tottenhambe játékosuk.Lélektelen szar volt amit kint játszottunk ,de jobb csapat a román a hozzáállás nulla volt de ha mindenki 100%-t hoz akkor jobbak a románok is , mert mi szarok vagyunk
Lovrencsics játszott, Otigba nem kér a magyar válogatottságból, Bajner meg már nem fiatal, egyébként is szarul megy neki, kölcsönbe van asszem bundás 3-ba. Védelemből kikerült a két fék, én örülök hogy pl Leandro visszajött, támadásokba is hozzá tud tenni legalább vmit (volt egy 100%os zici amit ő készitett elő, persze Komán fostalicska kihagyta)
Komant kéne már kivágni, Juhász sem a régi már(de sajnos még igy sincs nála jobb belső védőnk) Rudolf meg.. ok gólt lőtt, dehát azért nála vannak sokkal jobb csatáraink. Valahogy úgy érzem a legfontosabb posztra, egy jó karmestert kéne találni, mert dzsudzsika szélről nem tudja összefogni, szervezni a játékot. Ő egy szélső, és kész. Ugyanigy a Lovrencsics. Koman egy .... , egyszerűen a legnagyobb gond, hogy a csapatnak úgy ahogy van üres és súlytalan a KÖZEPE ! Konkrétan labda nem volt nálunk, ha meg igen, nem volt szervező.
Ment a szokásos fantázia nélküli "valami" a pályán, amit nem lehet focinak nevezni, és ami már egy 4. kalapos finnország ellen sem elég, még otthon sem...
Azért azt ne felejtsük el, hogy Bajner a Dortmund B-ben játszik és már pályára lépett a Klopp féle felnőtt BVB-ben is tehát a tehetség csak megvan benne nem? és tavaj azért lőtt csak 4 gólt mert sérült volt, előtte 13 gólig jutott! Ja és arra, hogy nem fiatal még csak 23 éves! Otigba meg korosztályos válogatott a felnőtt csapatba még nem kapott meghívót, pedig szerintem egy nagyon stabil szélső védő lehetne a felnőtt csapatban, a holland élvonalban stabil kezdő, de a válogatottba nem fér be pfff.....
Én őket küldeném pályára és megnézném mi sül ki belőle:
Bogdán
Otigba,Tamás, Varga, Leandro
Windecker, Lovrencsics, Szakály, Dzsudzsák
Szalai (Németh), Nikolics
Én őket küldeném pályára és megnézném mi sül ki belőle:
Bogdán
Otigba,Tamás, Varga, Leandro
Windecker, Lovrencsics, Szakály, Dzsudzsák
Szalai (Németh), Nikolics
Tamás egy 18 éves védő Maldini vitte ki a Milan utánpótlás csapatába és az ő keze alatt cseperedik.
Windecker is U20-as vélogatott középpályás láttam élően Kecskeméten tehetsége szélső.