Ebben az U19-es EB-ben az a szép, hogy ezek a fiúk 2 éve még tényleg ott voltak az élmezőnyben, mert akkor a pályán a Belgákat is ütve önerőből jutottunk ki az EB-re aztán egy semleges csapat ellenünk jogosulatlanul szerepelt játékosa miatt óvtak a Belgák és így jutottak tovább ők a zöld asztalnál.
Azóta a magyar edzők szakértő kezeikkel két évet dolgoztak a fiúkon látszik mi az eredménye.......
És ezek után is folytatódik a stadionépítés, viszont felbuzdulva az U23 kajak Vb sikerességét el is vettek 150 millát a szövetségtől!
Ja és van egy független jelentés a magyar utánpótlás helyzetéről ami szerint rossz irányba tartunk, de az MLSZ szerint a vizsgálat hibás:)
Pedig a fiúk becsülettel küzdöttek, hogy bebizonyítsák valóban téves a vizsgálat , csak pont most esett:)
Picit tart még a meccs és brazil magasságba emelkedtünk volna!
Csak az a baj, hogy nincs kinek szurkolni!
Építhetek én 20 milliárd forintból agár verseny pályát is a szurkolóknak, de mi értelme van, ha nincs verseny agaram ami fusson rajta!
Ebben az U19-es EB-ben az a szép, hogy ezek a fiúk 2 éve még tényleg ott voltak az élmezőnyben, mert akkor a pályán a Belgákat is ütve önerőből jutottunk ki az EB-re aztán egy semleges csapat ellenünk jogosulatlanul szerepelt játékosa miatt óvtak a Belgák és így jutottak tovább ők a zöld asztalnál.
Azóta a magyar edzők szakértő kezeikkel két évet dolgoztak a fiúkon látszik mi az eredménye.......
aki még nem olvasta volna :
Sport Géza - Futball - Ezzel az akadémiai rendszerrel is jól becsődölt a magyar futball
Lehetne a -5 a csapat hivatalos szponzora, az már 1-6
Csak az a baj, hogy nincs kinek szurkolni!
Építhetek én 20 milliárd forintból agár verseny pályát is a szurkolóknak, de mi értelme van, ha nincs verseny agaram ami fusson rajta!
n+1 tanulmány készült már arról, hogy a jó utánpótlásképzés egyik alapköve az infrastrukturális fejlesztés. Kvázi, ha nem épülnek stadionok, akkor a foci sem fejlődik, addig meg nem lesz normális foci. Ördögi kör. De egyébként inkább költötték volna völgyhidakra a pénzt az Alföldön. Nem is értem az egészet.
n+1 tanulmány készült már arról, hogy a jó utánpótlásképzés egyik alapköve az infrastrukturális fejlesztés. Kvázi, ha nem épülnek stadionok, akkor a foci sem fejlődik, addig meg nem lesz normális foci. Ördögi kör. De egyébként inkább költötték volna völgyhidakra a pénzt az Alföldön. Nem is értem az egészet.
csak az infrastrukturális fejlesztés az az edzőpályánál indul :)
(meg ott, hogy nem haveri alapon veszik fel az embereket az "edzőképzésbe")