Kegyetlen jók voltunk:) így nálunk is fociznak a falusi csapatban:)
Nekem jó volt mert V be tettem. :D
Én elégedett vagyok! A stadion szép és a kapitány is illemtudóan nyilatkozott!
Látszik a fejlődés ....
Magyar foci egyre jobb lesz, csak még kell néhány stadion...
Látszik az elmúlt 20 év munkája sikerült a magyar focisták tudatalattijába beégetni, hogy kell rosszul koncepció nélkül játszani és azt, hogy hogyan kell a meccs végén még ha vetetúnk is kikapni!
A kisfiam nemrég kezdett el járni fociedzésre, gyakorlatilag annyi érzéke van a labdához mint nekem (semmi), én szeretek pénzt költeni, egyszóval minden körülmény adott, hogy válogatott focista legyen.
A kisfiam nemrég kezdett el járni fociedzésre, gyakorlatilag annyi érzéke van a labdához mint nekem (semmi), én szeretek pénzt költeni, egyszóval minden körülmény adott, hogy válogatott focista legyen.
Lehet válogatni
[video=youtube;jsty5eihZzk]http://www.youtube.com/watch?v=jsty5eihZzk[/video]
Arra azért mindig kiemelten figyelj oda hogy a sérója is megfelelően be legyen lőve,különben megette a fene az egészet.:)
Lehet, hogy csak én nem látom az idézőjelet a topic címében? Szerintem a kritikára lehetne egy új topicot nyitni. Persze én sem vagyok vak és látom, hogy nincs minden rendben, de aki csak azért néz magyar focit, hogy aztán szarhassa őket, az ne egy Hajrá Magyarország topicban tegye! Csak azért is Hajrá Magyarország!!!