Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

jacsapoker
Válasz tentaculata kommentjére
2014. szept. 7. 20:10

Kegyetlen jók voltunk:) így nálunk is fociznak a falusi csapatban:)

Mac Hine
2014. szept. 7. 21:38

Nekem jó volt mert V be tettem. :D

Palesz76
2014. szept. 8. 8:34

Én elégedett vagyok! A stadion szép és a kapitány is illemtudóan nyilatkozott!
Látszik a fejlődés ....

Nex
2014. szept. 10. 9:36

Magyar foci egyre jobb lesz, csak még kell néhány stadion...

Netrol
2014. szept. 10. 9:50

Látszik az elmúlt 20 év munkája sikerült a magyar focisták tudatalattijába beégetni, hogy kell rosszul koncepció nélkül játszani és azt, hogy hogyan kell a meccs végén még ha vetetúnk is kikapni!

lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. szept. 10. 11:01

A kisfiam nemrég kezdett el járni fociedzésre, gyakorlatilag annyi érzéke van a labdához mint nekem (semmi), én szeretek pénzt költeni, egyszóval minden körülmény adott, hogy válogatott focista legyen.

zend
Válasz lecso10 kommentjére
2014. szept. 10. 12:04

A kisfiam nemrég kezdett el járni fociedzésre, gyakorlatilag annyi érzéke van a labdához mint nekem (semmi), én szeretek pénzt költeni, egyszóval minden körülmény adott, hogy válogatott focista legyen.

Arra azért mindig kiemelten figyelj oda hogy a sérója is megfelelően be legyen lőve,különben megette a fene az egészet.:)

Netrol
2014. szept. 10. 12:26

Lehet válogatni

[video=youtube;jsty5eihZzk]http://www.youtube.com/watch?v=jsty5eihZzk[/video]

lecso10
Válasz zend kommentjére
2014. szept. 10. 12:29

Arra azért mindig kiemelten figyelj oda hogy a sérója is megfelelően be legyen lőve,különben megette a fene az egészet.:)

Soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha ezen múlt volna a karrierje! Kösz,h szóltál! ;)

VTomi24
2014. szept. 10. 13:55

Lehet, hogy csak én nem látom az idézőjelet a topic címében? Szerintem a kritikára lehetne egy új topicot nyitni. Persze én sem vagyok vak és látom, hogy nincs minden rendben, de aki csak azért néz magyar focit, hogy aztán szarhassa őket, az ne egy Hajrá Magyarország topicban tegye! Csak azért is Hajrá Magyarország!!!

Élő ügyfélszolgálat