Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. jún. 4. 13:07

Azért,mert ez alap!! Emberhátrányba voltunk,az1 pont aranyat ért volna és többször is lenyelhette volna a labdát! Ha nem tudta megtanulni 20 éves korára,akkor nem agysebész a gyerek!

Szerintem semmi jelentősége, hogy kikaptunk, vagy ha szereztünk volna 1 pontot. Csoportelsők úgysem lettünk volna, Nigéria ellen meg ígyis-úgyis kell az 1 ponty.

SajtiEgon
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. jún. 4. 14:13

Elég lösz az iksz is.

Ha jól számolom igen, mert jobb eggyel a gólkülönbségünk. :)

kircip
Válasz naggeri kommentjére
2015. jún. 4. 14:21

Konkretan a gyerek a kapus elott hatrahuzta/ atlepte a labdat majd osszerogyott.. semmilyen kontaktus nem volt.

Az utolsó lassításig nekem is ez volt a véleményem, de ott látszott a kontaktus, a kapus felemelt lábával,
a brazil persze egyből Jászai Mari díjas alakítást adott elő. Más kérdés, hogy ha ezt a brazil kapus csinálja,akkor a bíró nem ítélt volna 11-est.

carloskoz
Válasz tentaculata kommentjére
2015. jún. 5. 9:21

Most nézem ha másodikként jutunk tovább a torna szerintem kimagaslóan legerősebb csapatával kerülünk össze, a németekkel.

Viszont ha a németek az utolsó csoportmeccsen megverik Hondurast akkor már tuti továbbjutottunk akár legjobb harmadikként is.

SajtiEgon
2015. jún. 5. 9:29

Hát ezért kell győzelemre játszani.

SajtiEgon
2015. jún. 7. 8:28

Szarbanahaza, Nigéria 2:0-ra vezet.
Bár a továbbjutás állítólag nincs veszélyben.

csiga19794
2015. jún. 7. 15:14

Mi lett a vége???

SajtiEgon
2015. jún. 7. 15:17

kikaptunk 2:0-ra, de továbbmentünk a 8-ba

csiga19794
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 7. 20:20

kikaptunk 2:0-ra, de továbbmentünk a 8-ba

A nyolcaddöntőbe!! Lefociztak bennünket vagy taktikai vereség volt:-p hogy elkerüljük a németeket??? Szerbia azért egy fokkal jobb ellenfélnek ígérkezik!!!

SajtiEgon
2015. jún. 8. 0:16

Jobbak voltak, ennyi.

Élő ügyfélszolgálat